Părinți de nota 10

Ce mari s-au făcut copiii lui Andi Moisescu și ai Oliviei Steer! Imagini rare cu cei doi

Imagini rare cu copiii Oliviei Steer și ai lui Andi Moisescu. Realizatorul ”Apropo TV” au împreună doi băieți frumoși, care au crescut foarte repede. Andi Moiescu este cunoscut în spațiul public ca fiind una dintre cele mai discrete vedete din showbiz-ul românesc. Astfel, cei doi copii intră în perioada adolescenței. Prin urmare, David va împlini 14 ani pe 25 septembrie. Aniversarea mezinului Luca este cu două zile mai târziu. Acesta face 12 ani pe 27 septembrie.

Mariajul dintre Olivia Steer și Andi Moiescu durează de 15 ani de zile. Întregii familii îi place să călătoarească, iar mai multe imagini au apărut cu cei patru de la ski. Prezentatorul a lăsat misterul la o parte și i-a fotografiat pe copiii săi practicând sportul preferat. Cu toții sunt îmbrăcați în costume speciale și se distrează.

Băieții celor doi au pasiuni legate de tehnologie, dar și de vloggin. Andi Moiesescu a mărturisit fericit că află foarte multe lucruri noi prin intermediul celor doi.„Copiii şi tehnologia sunt ca fraţii, îţi dai seama. E o caracteristică a generaţiei lor. Nu cred că mai există vreun secret aici. Sunt la curent cu tot ce mişcă amândoi. Avem chiar discuţii aprinse în ceea ce priveşte plăcile video, de exemplu. Ca de la video editor la gamer, ca să zic aşa. Conţinutul de pe youtube la care se uită David şi Luca este foarte bun. Descopăr lucruri absolut senzaţionale cu ajutorul lor.

Sincer, ei mi-au şi deschis ochii. Datorită lor am ajuns să urmăresc nişte canadieni şi americani absolut excepţionali. Nu ştiu dacă ideea de influencer le este acum foarte aproape, dar vlogging-ul îi atrage, negreşit. Din moment ce au preferat ca ultimele recenzii la cărţile pe care le-au citit să fie sub forma unui video”, a spus Andi Moisescu despre copiii lui.

Prezentatorul TV și-a ocupa timpul în studioul său aflat aproape de casa unde locuiește. Acesta a declarat că lucrează și 21 pe zi. Acesta însă spune că are destul timp pentru a petrece alături de familie, de altfel așa au fost surprinse imaginile rare cu copiii Oliviei Steer și a lui Andi Moisescu.

„Studioul este foarte aproape de casa mea şi aş putea spune că aici m-am izolat eu. Este un decor drăguţ, 360, deoarece filmez totul, atât pentru canalul meu de Youtube, cât şi pentru emisiune. Am trimis toată echipa acasă de la bun început şi am rămas singur aici, aşa că volumul de muncă este mai ridicat. Practic, duc emisia de „Apropo TV” de la un capăt la altul. Am avut şi zile cu 21 de ore de filmare, editare şi montare. Viaţa mea are două locaţii: acasă şi la studio! Cred că fiecăruia dintre noi ne lipseşte că nu ne mai putem vedea unul cu celălalt, că nu mai avem interacţiune”, a declarat Andi Moisescu, potrivit Click.