Părinți de nota 10

O fotografie a unei fete premature care a zburat peste tot în lume și a dat speranță mii de părinți

David și Lorin Vigne așteptau cu nerăbdare nașterea fiicei lor. Dar, din păcate, sarcina continua cu complicații și la 28 de săptămâni a fost diagnosticată cu preeclampsie (hipertensiune arterială). La examinarea ulterioară a femeii, sa dovedit că bătăile inimii copilului încetinesc în fiecare zi din cauza bolii mamei. Prin urmare, medicii au decis să salveze bebelușul și să recurgă la o cezariană.

Operația a avut succes și în curând Loreen și-a văzut fiica mică. „Ar trebui să îi trimit o fotografie tatălui meu?” – a întrebat-o tânăra mamă pe nou-născut. Ca răspuns, Freya a zâmbit foarte larg și toate îndoielile au dispărut: Lorin nu putea rata această lovitură.

După ce au fost externate din spital, tinerii părinți au lăsat asistente medicale o copie a fotografiei copilului lor ca o suvenir. După cum a spus mai târziu Lorin, câțiva ani mai târziu a născut al doilea copil în aceeași maternitate. Și am văzut în camera de odihnă a asistenților medicali chiar fotografia care continua să atârne în același loc.

La ceva timp după apariția lui Freya, Loreen a decis să înceapă un blog personal și să ajute alte mame care au ajuns într-o situație cu naștere prematură. În blogul „Născut fără frică”, ea a postat o fotografie cu bebelușul ei zâmbitor de cinci zile, care a arătat lumii întregi lupta ei pentru viață.

După aceea, fotografia s-a împrăștiat în toată lumea, câștigând un număr imens de like-uri și repostări.

Acesta este modul în care părinții își caracterizează acum fiica crescută: „Nu s-a schimbat deloc din ziua în care a fost făcută această fotografie. Freya a rămas acel copil foarte fericit, zâmbitor, amuzant și prietenos. Când mergem cu toții împreună la magazin, ea îi salută pe toți cei pe care îi întâlnește în drum. Fiica noastră este cel mai bun lucru care ni s-a întâmplat în această viață. ”

Acum fata are deja șase ani. Din păcate, rețeaua nu a găsit nicio fotografie cu Freya la această vârstă. Dar a făcut deja cel mai important lucru din viața ei: a dat speranță milioane de mame ai căror copii s-au născut prematur.