Părinți de nota 10

După nașterea a cinci ani, soțul a fugit de familie șase luni mai târziu. Cum trăiește femeia cu copiii ei astăzi

Aceasta era o familie obișnuită, care nu se deosebea de ceilalți. Cuplul a avut deja un copil, care se numea Alice. Dar în 2015, viața a adus o surpriză neașteptată. La aflarea celei de-a doua sarcini, Oksana și soțul ei au decis fără ezitare că va naște. În timpul unei ecografii, medicului nu i-a venit să creadă ce a văzut pe ecran. Și a văzut până la cinci embrioni, în loc de unul. Acesta a fost un fenomen unic în practica medicală mondială.

Doctorilor din Odessa, Oksana, în vârstă de 37 de ani, i s-a oferit o procedură pentru a reduce numărul embrionilor, deoarece se temeau pentru sănătatea femeii aflate în travaliu. Oksana a refuzat categoric să-și asume un astfel de păcat.

La acea vreme, o căsătorie a apărut deja – viitorul tată a părăsit familia pentru prima dată. Curând soțul s-a întors, probabil tatăl și mama au presat, sau s-a rușinat el însuși. Înainte de a naște, a oferit ajutor și sprijin soției sale. Nașterea a fost prematură (31 de săptămâni), cu utilizarea unei operații cezariene. Greutatea bebelușilor a fost foarte mică, doar de la unu la două kilograme.

Personalul medical îngrijitor a făcut totul pentru a se asigura că firimiturile au reușit să câștige greutatea stabilită și bebelușii au devenit mai puternici în fiecare zi. În curând, datorită jurnaliștilor, toată Ucraina a aflat despre familie. Microbuzul și apartamentul cu cinci camere erau cadouri de la autoritățile orașului.

Când au fost externate din spital, tânăra mamă a fost sprijinită și ajutată de soțul ei și de mama ei. La scurt timp, soțul a început să se îndepărteze treptat de treburile casnice, referindu-se la renovarea apartamentului. Dar, după un timp, au început să apară nesfârșite certuri în familie, iar tatăl familiei a fost epuizat. I-a spus soției că într-o astfel de situație nu se poate abține să nu se odihnească și să doarmă. În ciuda faptului că el, la fel ca întreaga familie, trăia în detrimentul banilor statului, care erau alocați unei familii numeroase și în detrimentul donațiilor voluntare de la oameni care nu erau indiferenți față de copiii lor, în timp ce nu câștiga el însuși niciun ban.

Copiii nu au împlinit încă vârsta de șase luni, iar tati și-a împachetat lucrurile mici într-o geantă într-o zi „frumoasă” și a părăsit familia.

Orice altă femeie și-ar fi pierdut inima după o astfel de trădare a soțului ei, dar nu și Oksana. Trebuia să se gândească la cum să facă bani pentru familia ei și căuta diferite opțiuni. Pe Instagram, și-a început propria pagină și a devenit un blogger popular. Pagina ei are peste două sute de mii de abonați. Brandurile publicitare îi atrag constant pe micuții ei. Pentru a face față copiilor, Oksana a angajat o bona.

Copiii au deja patru ani, iar tatăl lor nu i-a vizitat niciodată și până acum nu a plătit pensia alimentară cerută de lege, se pare că a pus capăt „marelui miracol al naturii” și al familiei.