Părinți de nota 10

Cum a fost ajutată o fată să scape de „nasul de clovn” cu care s-a născut

La un moment dat, familia Lloyd avea un bebeluș care avea o față specială, iar acest lucru s-a exprimat în existența unei pete roșii aprinse pe vârful nasului. Medicii au diagnosticat fata cu hemanginom. Medicii au asigurat că această pată va dispărea, după ce s-a rezolvat peste doi ani. Ei au prescris tratamentul cu medicamente și procedurile necesare în opinia lor. Tatăl și mama se așteptau la o schimbare pozitivă a aspectului bebelușului, dar nu a existat niciun rezultat și pata nu a dispărut în niciun fel.

În plus, s-a observat că pata a început să crească în dimensiune și acest lucru i-a făcut pe părinți foarte alertați. Se temeau că pata ar putea crește pe suprafața feței. În plus, unii oameni fără tact au avut ocazia să-l batjocorească pe fată, numind-o bufon. Acest lucru a dus la faptul că bebelușul s-a închis în sine și a fost foarte timid.

Părinții au trebuit să ia în serios tratamentul fiicei lor. Cei mai buni specialiști au făcut obiectul căutării lor, care ar putea ajuta fiica lor să scape de pată. Această căutare a durat trei ani.

Cu ajutorul operației, Kony a scăpat de pete. După aceea, bebelușul nu numai că s-a schimbat în aspect, ci a devenit sociabil, vesel și deschis.

Mama și tatăl au fost foarte fericiți că fiica lor a început să arate în sfârșit ca toți copiii. Fetei nu-i vine să creadă că nu va mai fi expusă acelor priviri ciudate care s-au uitat la ea în tot acest timp și de aceea este extrem de fericită.