Părinți de nota 10

Acest mod simplu m-a ajutat să descopăr energia negativă în casa mea! Acum înțeleg motivul scandalurilor constante …

Credeți sau nu, a avea energie proastă în casa dvs. are multe consecințe neplăcute. Energia negativă este un semn că încep să se întâmple lucruri ciudate în casa ta: certuri, probleme, stres etc. Și acesta este un semn clar că cantitatea de energie negativă existentă este mai mare decât pozitivă.

Cum poți reduce cantitatea de energie negativă din casa ta?

Persoanele invidioase pot lăsa energie negativă în casa ta, iar acest lucru duce la numeroase probleme care încep să cadă brusc pe capul tău. Acești oameni nu vă invidiază întotdeauna bogăția, banii etc., vă pot invidia fericirea.

Pentru a pune capăt vibrațiilor negative, tot ce aveți nevoie este un pahar cu apă. Mai multe informații pot fi văzute în videoclipul de mai jos.

Ei bine, desigur, rețineți întotdeauna că energia pozitivă crește din gânduri pozitive. Adică, cu cât gândurile tale sunt mai favorabile, cu atât vei aduce mai multă energie pozitivă în casa ta.

Curăţarea periodică a energiei din casă te poate ajuta să menţii armonia în casă.

Pentru început, este foarte important să analizezi ce se întâmplă în casă. Dacă nu găseşti soluţii pentru probleme, acest truc va scoate energiile negative din casă.

1. Ia un pahar transparent. Nu trebuie să aibă desene, culori sau tăieturi. Trebuie să ştii că nu îl mai poţi folosi apoi.

2. Acoperă o treime din el cu sare de mare.

3. Umple încă o treime din pahar cu oţet sau cidru din oţet de mere.

4. Acoperă restul cu apă pură.

5. Du paharul în camera din casă în care crezi că energiile sunt puternice.

6. Pune-l într-un colţ ascuns şi lasă-l să stea timp de 24 de ore. Nu trebuie mutat sau atins.

7. A doua zi, observă starea paharului.

Dacă paharul este la fel cum l-ai lăsat, nu există energii negative în camera. Mută-l în altă camera şi repetă procesul.

Dacă observi că apa are bule, că şi-a schimbat culoarea sau s-a înverzit, trebuie să scapi de această energie negative. Pune conţinutul în toaletă şi trage apa. Spală paharul foarte bine şi adaugă din nou toate ingredientele. Repetă până când apa devine curată.

Loading...