Părinți de nota 10

”38 de ani împreună” – cum arată soția celebrului Jackie Chan. A ascuns-o de toată lumea

Jackie Chan a început să joace la vârsta de opt ani. De atunci, el a devenit foarte pasionat de public.

Actorul este într-adevăr foarte talentat și carismatic. Cele mai populare filme în care a jucat artista sunt Pumnul furiei și Intrarea dragonului. Co-starul lui Jackie Chan pe platou a fost Bruce Lee.

Actorul de la an la an și-a dezvoltat din ce în ce mai mult capacitățile corpului și propriul talent. Printre filmele sale, cele mai populare sunt „Ora de vârf”, „Armura lui Dumnezeu”, „The Karate Kid”.

Viața personală a lui Jackie Chan a fost, de asemenea, destul de reușită. S-a căsătorit cu colegul său la douăzeci și opt. Alesul actorului este cu un an mai în vârstă decât el. La ceva timp după începerea relației, tinerii și-au dat seama că totul este serios cu ei și s-au căsătorit.

 

Soția lui Chan era și ea actriță. Când s-a căsătorit, a decis să-și părăsească cariera. Lin Fengjiao poate fi văzut în filmele „Întoarcerea diavolului” și „Țara curajoșilor”.

În urmă cu câțiva ani, fiul lui Jackie Chan a intrat în închisoare. A petrecut șase luni în locuri în care au fost executate pedepse. Desigur, celebrul tată și-ar putea ajuta fiul să evite acest lucru, dar a crezut că acest lucru întărește caracterul și va fi o lecție bună.

Actorul are și o fiică nelegitimă, Etta. A recunoscut-o pe fată, dar nu menține o relație cu ea. Potrivit actorului, legătura cu mama ei a fost doar un accident prost.