Părinți de nota 10

Horoscop copii 2020. Cum este influențată viața copilului tău

Horoscop copii 2020. Pentru cei care cred în puterea astrelor și previziunile lor, trebuie să știe că viața copilului lor este influențată, de asemenea, de semnul zodiei sub care s-au născut.

Berbec

Încă din prima zi de viață, copilul Berbec va cere să i se ofere atenție maximă, făcându-se auzit prin glasul său. Explorator din fire, el va găsi un mod de a se juca în orice loc, dar pentru puțin timp, deoarece se va plictisi rapid.

Taur

Încă din prima zi de naștere, bebelușul Taur va avea nevoie să îl ții în brațe, să-l mângâi neîncetat și să-l îmbrățișezi. Ei vor fi foarte sociabili în relație cu ceilalți copii.

Gemeni

Pachet de energie, copilul Gemeni vă va testa răbdarea în permanență, fiind cea mai activă zodie. Micuțul Enstein este fascinat de tot ceea ce îi oferă viața și nimic din ceea ce-i va ieși în drum nu va rămâne în necunoscut pentru el.

Rac

Copilul Rac este o adevărată încântare pentru părinți. El va fi fascinat de lume, iar instinctul matern îi este extrem de bine dezvoltat. Ei au dorința profundă pentru bine, pace și doar într-o familie unită și iubitoare se pot simți în siguranță.

Leu

Bebelușii Lei s-au născut pentru a fi fericiți constant, a râde și a încerca să fie în atenția tuturor, dar și pentru a-i face pe toți să se simtă bine. Cu toate că par puternici, ei au nevoie de îmbrățișări și dragoste din partea părinților mai mult decât alți prunci.

Fecioară

Părinții unui bebeluș născut în semnul Fecioarei trebuie să învețe imediat care îi sunt dorințele, altminteri riscă să aibă parte de multe lacrimi și țipete din partea lui. Chiar de la primii pași, veți observa de la micuțul vostru dorința de perfecționism.

Balanță

Pentru un copil balanță, armonia și afecțiunea întâlnită în propriul cămin este foarte importantă. El se va simți confortabil atunci când se simte iubit de toți cei care îl înconjoară. De altfel, micuțul Balanță simte mai mult decât oricare alt copil nevoia de a fi îmbrățișat și alintat.

Scorpion

Copilul Scorpion trebuie să se simtă mereu protejat, iar părinții lui trebuie să fie pregătiți să îi ofere multă afecțiune și îmbrățișări. Voința pe care o au îi va face să fie întotdeauna învingători în tot ceea ce fac.

Săgetător

Părinții copilului Săgetător trebuie să fie pregătiți pentru mișcare, deoarece micuțul lor este Călătorul zodiacului, el fiind pregătit încă din prima zi să exploreze lumea.

Capricorn

Copiii născuți în această zodie se nasc cu dorința clară de a-și face părinții mândri. Hotărâți și harnici, ei trăiesc pentru a ajunge la vârful muntelui ori vor muri încercând.

Vărsător

Aventuros și excentric, pe alocuri de nestăpânit, micul geniu va avea parte de multe lovituri în încercarea de a face tot ceea ce-și dorește.

Pești

Părinții unui bebeluș născut în zodia Pești sunt cu adevărați binecuvântați, căci au parte de un îngeraș drăgăstos, afectuos și sensibil, plin de compasiune pentru cei din jur. Va trebui să îi spuneți o mulțime de povești, dar nu despre realitate, ci din lumea basmelor, unde totul este frumos.