Părinți de nota 10

Augustin Viziru a împlinit astăzi 40 de ani! Și-a tăiat tortul cu fetița în brațe: ”Tu ești cel mai frumos cadou”

Augustin Viziru a împlinit astăzi 40 de ani! Și-a tăiat tortul cu fetița în brațe! Imaginea care a făcut furori pe rețelele de socializare!

Bucurie de nedescris pentru familia lui Augustin Viziru! Actorul a împlinit astăzi vârsta de 40 de ani și a schimbat în mod oficial prefixul. Și cum este proaspăt tătic, un eveniment atât de important nu putea fi celebrat decât alături de cea mică. Zis și făcut! Direct pe contul de Instagram, Augustin a postat o fotografie prin care a topit inimile tuturor!

Și-a tăiat tortul cu micuța în brațe și a imortalizat momentul special. Cât despre mesajul care a însoțit ipostaza emoționantă, nu mai avem nimic de zis! Deși este ziua lui, Augustin este cu gândul tot la cea mică. Ce frumos, nu-i așa?

”Azi am implinit 40 de ani si tu esti cel mai frumos cadou din viata mea,te iubesc dint tot sufletul meu!!!❤️❤️❤️”, a scris el.

Printre fani, nume mari din lumea mondenă, cum ar fi Doinița Oancea, Giulia, Nosfe, Sandra Izbașa, iar lista poate continua la nesfârșit, i-au transmis numai mesaje frumoase și gânduri bune actorului.

”Poza asta e 💕💕💕💕 abia astept sa ma jooooc si eu cu cel mai frumos cadou din viata ta ! 💓💓💓 La muuuultiii aniiiii !!!! Sa imi iei cadou de ziua ta! 🤗😂🤗💋/ 😍😍😍😍😍 LMA, maestre!/ Laaaa muuulti aaaani frumooosi! Te pupam cu drag si dor!!!❤️❤️❤️”, sunt doar câteva dintre comentarii.