Părinți de nota 10

Mihaela Rădulescu, prea sexy, în cel mai mic costum de baie. La 51 de ani, diva ne arată că nu se «ofilește»

Mihaela Rădulescu a împlinit 51 de ani pe 3 august, însă ceea ce arată buletinul nu arată trupul divei. De parcă ar vrea să ne demonstreze că timpul stă în loc pentru ea, vedeta a pus pe Instagram 3 fotografii cu ea la piscină, poze care par o veritabilă lecție de anatomie.

Vârsta Mihaelei Rădulescu nu a fost niciodată un secret, ba chiar le-a motivat pe femei să înveţe să fenteze trecerea timpului, să se întreţină şi să acode o atenţie sporită exerciţiilor fizice. Iată că mania pentru sport a Mihaelei a dat roade, iar acum , la vârsta de 51 de ani, e toată numai fibră şi „pachețele” de mușchi.

La o zi după aniversare, vedeta a pus pe Instagram o fotografie cu ea în piscină, în care apare stând tolănită pe șo saltea gonflabilă, purtând un costum de baie din două piese. Trebuie să remarcăm forma fizică de invidiat în care se află: coapse tonifiate, fese fără celulită, brațe de profă de fitness și talie de viespe. Cel mai probabil, Mihaela a fost fotografiată de iubitul ei, sportivul austriac Felix Baumgartner (51 de ani). Fanii virtuali s-au grăbit să-i zică “la mulți ani” și să o complimenteze pentru cum arată.

Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu a împlinit 16 ani
Zilele trecute, mai exact pe 1 august, Mihaela Rădulescu a mai avut un motiv de sărbătoare, cel mai important din punctul ei de vedere. Ayan, fiul pe care îl are cu fostul soț, Elan Schwartzenberg, a împlini 16 ani. Puștiul, elev la o școală din Monaco, acolo unde Mihaela s-a stabilit după divorțul de Elan, din 2008, este un mini Arnold Schwarzenegger, căci s-a molipsit de la mama lui și face sport la nivel profesionist.