Părinți de nota 10

CEL MAI NEGRU COPIL DIN LUME A ÎMPLINIT 6 ANI! IATĂ CUM ARATĂ AZI

Cel mai negru copil din lume s-a născut cu patru ani în urmă, în Africa de Sud. Părinții l-au botezat Edam (ceea ce înseamnă Dar Divin în limba locală), iar pe rețelele de socializare au circulat fotografii cu micuțul. Ele au făcut furori, iar mulți dintre privitori au considerat că este vorba despre un trucaj. Nou-născutul negru ca tăciunele și cu ochii negri a dat naștere unor discuții aprinse.

Până și părinții săi l-au acceptat cu mare greutate, iar asta din cauza aspectului său neobișnuit. Dar micuțul a fost integrat, până la urmă, în familie. Nu a lipsit ajutorul unor organizații non-guvernamentale. iar familia micuțului a fost consiliată de specialiști.

Totuși, nu a fost vorba despre vreun trucaj fotografic, așa cum credeau mulți în spațiul virtual. Micuțul exista în realitate, iar acum este un puștiulică absolut normal. Însă el continuă să stârnească mirare.

Rețelele de socializare sunt acum împânzite cu imaginile unui Edam în vârstă de șase ani. Nici nu s-a schimbat prea mult. Ochii sunt în continuare negri ca tăciunele, iar pielea nu i s-a depigmentat între timp.