Părinți de nota 10

Ea e nepoata necunoscută a lui Nicolae Ceaușescu! Tânăra studentă de 21 de ani, extrem de atrăgătoare, fuge de presă, dar noi avem imaginile. Mulți spun că seamănă cu bunicul… Foto cum n-ai mai văzut!

Alexandra Ceauşescu (21 de ani) este fiica lui Valentin, unul din cei trei copii ai fostului preşedinte al României, Nicolae Ceauşescu.

Nicolae Ceausescu, dictatorul executat în decembrie 1989 după un proces sumar, a avut trei copii, pe Nicu, Zoe şi Valentin, însă doar ultimul dintre aceştia mai trăieşte. La rândul său, Valentin (68 de ani) are doi copii, pe Daniel (35 de ani), din casnicia cu Iordana Borila, şi pe Alexandra (21 de ani), pe care o are cu actuala soţie, Roxana.

Alexandra a crescut şi a devenit o tânără extrem de atrăgătoare. Este pasionată de design interior, pe care îl studiază la facultatea de Arhitectură, consemnează stirilekanald.ro.


În perioada comunistă, un elev trebuia să fie îmbrăcat corespunzător, mai exact, trebuia să ai: sarafanul (pâna la genunchi), cordeluța, în cazul fetelor, bluza bleu cu numarul matricol și carnetul de elev în mână.

Era o diferentă foarte mare între școlile de la oraș și cele din mediul rural, iar această diferență o făcea orele de practică de la școală: în orașe elevii mergeau la croitorie, compactorie și multe alte activități, pe când cei din mediul rural aveau o soartă mai dură căci trebuiau să participe la activități agricole organizate în cadrul C. A. P.-ului, iar toți elevii erau foarte disciplinați.

Loading...