Părinți de nota 10

Prietenul meu a rămas surpins să vadă aceste steluțe în palmă, tu le ai?

Chiromantia este o metoda veche de prezicere a viitorului si de interpretare a personalitatii unei persoane pornind de la tiparul liniilor sau semnelor din palma.

Uneori, aceste linii pot forma chiar diverse forme geometrice cum este în cazul de fata…

Asadar, prezenta stelutei in palma, pe una din liniile care traverseaza palma ne dezvaluie caracterul si destinul, iar conturul stelutei este atribuit persoanelor cu adevarat speciale. Aceste persoane sunt inzestrate cu o intuitie extraordinara si reprezinta partenerii ideali pentru orice tip de afacere.

In cazul in care steluta este in afara oricarei linii, atunci poti spune ca pe acea persoana nu o poti lua peste picior si nu o poti minti sau insela in niciun fel. Fiind extrem de inteligenti si intuitivi, purtatorii stelutei in afara oricarei linii isi dau seama cu usurinta cand sunt mintiti sau inselati.

Femeile care poarta steluta in palma au o intuitie mai puternica decat barbatii, chiar si decat aceia care detin si ei acest semn.

Aceste persoane sunt inzestrate cu puterea de a gestiona si a traversa orice obstacole ivite in viata, si stiu cum sa exploateze la maximum resursele si oportunitatile care li se ofera.

Asadar, ce zici… Tu ai o steluta in palma?

Loading...