Părinți de nota 10

Andra rupe tăcerea: Am fost un copil cuminte. Câte relații a avut artista?

Andra și Cătălin Măruță sunt unul dintre cele mai îndrăgite cupluri ale showbiz-ului românesc. Deși carierele lor sunt total diferite, cei doi au împreună doi copii și sunt unul dintre cel mai longeviv cuplu.

Multă lume s-a întrebat cine au fost iubiții Andrei și ce povești de dragoste a trăit înainte de a-l întâlni pe Cătălin Măruță. Se pare că vedeta nu se ascunde de acest aspect, iar în fața tuturor a spus adevărul.

Florin Călinescu a fost cel care i-a pus întrebările intime vedetei în cadrul sezonului 10 de la Românii au Talent.

„Câți bărbați ai avut de-a lungul timpului și dacă sunt cunoscuți”, a întrebat-o Călinescu pe Andra.

Artista nu s-a sfiit și a dat un răspuns sincer. Se pare că tatăl ei a fost un om foarte strict, iar ea a fost întotdeauna un copil cuminte.

„Mai mulți n-au putut să treacă de tata. El ținea preselecțiile cu băieții. (…) Am fost un copil cuminte, două relații am avut la viața mea. Cu tot cu Măruță”, a spus Andra.

Cine a fost înainte de Măruță
Înainte de a se căsători cu Cătălin Măruță, Andra a fost doi ani și jumătate cu Dragoș Caploiu, un fost membru al trupei Groove. Cei doi aveau aceași pasiune pentru muzică, însă acest lucru nu a fost suficient.

Această despărțire a marcat-o destul de rău pe artistă.

„Ei s-au despartit în septembrie 2005, cu doar cateva zile inainte ca Andra sa participe la «Cerbul de Aur» (n.r. unde avea sa castige locul II la sectiunea «Interpretare»). Ea a fost foarte afectata, il iubea foarte mult si a facut tot posibilul sa se impace cu el, dar nu a fost sa fie.

Nu a fost vorba de inselat, pur si simplu nu a fost sa fie”, a declarat un apropiat al Andrei pentru stl.ro.

Trei ani mai târziu, în 2008 Andra s-a căsătorit cu Cătălin Măruță, alături de care are doi copii.

Loading...