Părinți de nota 10

Femeia asta a născut 44 de copii până la 41 de ani! Cum a fost posibil

Femeia i-a implorat pe medici s-o ajute să nu mai rămână însărcinată fiindcă nu se mai descurcă să-şi îngrijească odraslele

De la 13 ani, a fost fabrică de copii! Mariam Nabatanzi s-a născut cu o anomalie genetică care a făcut să aibă sarcini multiple pe bandă rulantă. De aceea a născut 44 de copii.

La vârsta de 41 de ani, Mariam Nabatanzi, din Uganda, a încetat în sfârşit să mai aibă copii. Medicii i-au extirpat uterul, ca să o scape de blestemul sarcinilor multiple. Ugandeza s-a măritat la 12 ani cu un bărbat cu 28 de ani mai mare, a început să aducă pe lume copii de la 13 ani şi are trei seturi de cvadrupleţi, patru seturi de tripleţi şi şase seturi de gemeni, restul de opt au venit ”individual” pe lume. Ea găteşte zilnic 25 kg de mălai pentru că îi creşte singură. Bărbatul a părăsit-o, ca să scape de a se îngriji de uriaşa familie. Mariam lucrează ca organizator de evenimente, coafeză, vinde ierburi medicinale şi colectează metale, ca să-şi întreţină zecile de progenituri.

A avut o viață extrem de grea

Locuieşte cu copiii în 4 căsuţe sărăcăcioase din cărămizi. Îi culcă pe paturi de metal cu saltele subţiri şi rareori le poate da carne de pui sau peşte. Toţi copiii o ajută la treburi. Unul dintre aceştia, Ivan Kibuka, a lăsat şcoala ca să-şi ajute familia. Mariam a avut parte numai de lacrimi întreaga viaţă. Mama ei a părăsit-o la doar 3 zile după ce a adus-o pe lume. Tatăl a adus acasă o mamă vitregă, care i-a otrăvit pe toţi cei 5 fraţi mai mari ai ei. La numai 12 ani, Mariam s-a măritat, disperată să aibă o familie.

Fiindcă are ovarele prea mari, din cauza anomaliei genetice cu care s-a născut, a început să aibă numeroase sarcini multiple. Până la 23 de ani, avea deja 25 de copii. I-a implorat pe doctorii ginecologi să-i dea ceva să nu mai rămână gravidă. Aceştia i-au spus că anticoncepţionalele nu o pot ajuta, din cauză că are ovarele neobişnuit de mari. De aceea a avut predispoziţia de a elibera ovule multiple, ceea ce a făcut să aibă atât de multe sarcini multiple.