Părinți de nota 10

Secretul de nebănuit al lui Jojo. Vedeta a vorbit despre asimetria feței sale și cauza ei: „Mi-am făcut o fotografie în care se vede în mod clar partea mai proeminentă a maxilarului meu” (FOTO)

De-a lungul timpului, Jojo a fost acuzată de către cei care o urmăresc că și-a făcut foarte multe operații estetice în zona maxilarului. Recent, Cătălina Grama a vorbit, prin intermediul unei postări pe Instagram, despre asimetria feței sale și despre motivul care stă în spatele acesteia. Ba mai mult, aceasta a făcut dezvăluiri de necrezut în legătură cu un eveniment care s-a petrecut în adolescența acesteia.

În urma mai multor acuzații pe care le-a primit din partea celor care o urmăresc referitoare la faptul că Jojo și-a mărit maxilarul, aceasta a dorit să lămurească întreaga situație printr-o postare pe Instagram. Drept urmare, vedeta a publicat o fotografie cu ea needitată care permite observarea formei maxilarului și s-a apărat printr-o dezvăluire la care nu se aștepta nimeni.

Vedeta a povestit că are probleme la nivelul maxilarului din cauza unui accident suferit în adolescență.

„Mi-am făcut o fotografie în care se vede în mod clar partea mai proeminentă a maxilarului meu. Asta ca să nu mă mai întrebe nimeni dacă mi-am mărit maxilarul. Oricum, de ce ţi-ai mari maxilarul?! În adolescenţă am tinut o cură de slăbire care m-a făcut să îmi pierd cunoştinţa când eram la liceu. Am leşinat, am căzut şi m-am izbit puternic cu partea stangă a fetei de ciment”, a povestit Jojo.

Actrița a continuat prin a mărturisi că a avut un edem cereblar în urma accidentului, pentru care a primit un tratament îndelungat, iar de atunci a rămas cu o asimetrie a feței.

„Am avut un edem cerebral de toată frumuseţea, şi am primit tratament 3 luni de zile pentru asta, pentru că am făcut şi o spasmofilie extremă (îmi tremurau şi mâinile şi faţa în acelaşi timp). Am rămas cu o asimetrie a feţei (mandibula mai proeminentă pe partea stangă şi un pomete modificat, mai umflat, pentru că a fost fisurat). Nu îmi fac mereu fotografiile pe “partea mea bună”, pentru că m-am obişnuit cu asimetria asta în timp. M-am hotărât să postez fotografia asta pentru că aici lucrurile sunt extrem de evidente: un pomete e mai umflat, celalalt nu, iar maxilarul e mai pronunţat pe partea stângă. E o chestiune de unghi, poziţie şi aşa mai departe. Nimeni nu este perfect. Cu toţii avem defecte mai mult sau mai putin vizibile. Acesta este din păcate un defect pe care nu îl pot corectă”, a continuat Cătălina Grama.

În încheiere, Jojo a făcut un apel la bunătatea oamenilor și i-a rugat să fie mult mai înțelegători cu cei din jur.

„Fiţi blânzi unii cu alţii, pentru că frumuseţea e de fiecare dată în ochii privitorului. Lasaţi oamenii să se exprime cum vor ei, mai ales prin intermediul fotografiilor. Nu îi mai corectaţi la orice pas, pentru că nu despre asta este vorba în viaţă. Nu ne-am născut să fim permanent ca nişte judecatori, ci dimpotrivă, am venit aici ca să îmbrăţişăm toleranţa, diversitatea şi frumusetea fiecărui om în parte, aşa cum o deţine el. Fiţi buni oameni dragi! Mereu!”, a concluzionat atrița.

Vezi această postare pe Instagram

Neata dragilor! Mi-am facut o fotografie in care se vede in mod clar partea mai proeminenta a maxilarului meu. Asta ca sa nu ma mai intrebe nimeni daca mi-am marit maxilarul.🤦🏼‍♀️ Oricum, de ce ti-ai mari maxilarul?!? V-am mai povestit odata ca in adolescenta am tinut o cura de slabire care m-a facut sa imi pierd cunostinta cand eram la liceu. Am lesinat, am cazut si m-am izbit puternic cu partea stanga a fetei de ciment. Am avut un edem cerebral de toata frumusetea, si am primit tratament 3 luni de zile pentru asta, pentru ca am facut si o spasmofilie extrema ( imi tremurau si mainile si fata in acelasi timp). Am ramas cu o asimetrie a fetei ( mandibula mai proeminenta pe partea stanga si un pomete modificat, mai umflat, pentru ca a fost fisurat). Nu imi fac mereu fotografiile pe “partea mea buna” pentru ca m-am obisnuit cu asimetria asta in timp. Asadar, data viitoare cand o sa vi se para ca am folosit nu stiu ce filtru ( pe care le folosesc, dar nu pentru asta), ganditi-va ca niciun om normal la cap nu si-ar mari maxilarele.🙈 M-am hotarat sa postez fotografia asta pentru ca aici lucrurile sunt extrem de evidente: un pomete e mai umflat, celalalt nu, iar maxilarul e mai pronuntat pe partea stanga. Asa ca… vedeti voi? E o chestiune de unghi, pozitie si asa mai departe. Nimeni nu este perfect. Cu totii avem defecte mai mult sau mai putin vizibile. Acesta este din pacate un defect pe care nu il pot corecta. Cand haterii ies la vanatoare de defecte, ei nu realizeaza de cele mai multe ori la ce fac referinta de fapt. Poate ca vorbesc despre lucruri care pe ceilalti ii rascolesc enorm. Incercati sa nu ii mai judecati pe ceilalti. Fiti blanzi unii cu altii pentru ca frumusetea e de fiecare data se fapt in ochii privitorului. Lasati oamenii sa se exprime cum vor ei, mai ales prin intermediul fotografiilor. Nu ii mai corectati la orice pas, pentru ca nu despre asta este vorba in viata. Nu ne-am nascut sa fim permanent ca niste judecatori, ci dimpotriva, am venit aici ca sa imbratisam toleranta, diversitatea si frumusetea fiecarui om in parte asa cum o detine el. Fiti buni oameni dragi! Mereu!

O postare distribuită de MAMI pentru🥈ACHIM & ZORA (@catalinagramajojo) pe

De ce nu arată Jojo chipul băiețelului ei

Achim a împlinit 9 ani și se pare că băiețelul știe foarte bine ce vrea. Primul copil al lui Jojo nu este prea vesel atunci când este fotografiat și nu își dorește să ca mama să îl posteze prea mult pe rețelele sociale, așa cum a spus-o chiar vedeta într-un Insta Story.

„Astazi este ziua omuletului meu care m-a invatat sa fiu mama! Am incercat sa fac o poza, insa nu a fost chip! Swipe sa vedeti ce a iesit: instagram vs reality! La multi ani Achim, baiatul meu special, sclipitor, amuzant si iubitor! Am implinit impreuna 9 ani de iubire suprema! Te iubesc pana la cer si dupa! Asa incapatanat cum esti. P.S: Mi-a zis ca de ce trebuie sa faca poza de ziua lui, ca sa il vada tot globul pamantesc?! Asta ca sa nu ma mai intrebati de ce nu postez poze cu el! Sa ne traiesti Achim Ioan Grama”, a scris Jojo pe conturile personale de socializare.

Loading...