Părinți de nota 10

Ce s-a ales de „tăticul călăreț”, după ce Moroșanu i-a promis un loc de muncă?

Sergiu, cel supranumit tăticul călăreț, a devenit cunoscut la începutul pandemiei de coronavirus, atunci cand a venit la maternitate calare, pentru a-și vedea sotia și bebelusul. Catalin Morosanu a fost impresionat de povestea tanarului si a decis sa il ajute.

Viața lui Sergiu s-a schimbat radical de cand a devenit cunoscut, iar daca inainte traia in saracie, acum are parte de o casa pentru familia sa si de un loc de muncă decent!

„Tăticul călăreț” a impresionat o țară întreagă cu gestul pe care l-a făcut pentru soția sa. Pentru ca nu avea bani pentru transportul in comun, ieșeanul a călărit calul, până la maternitate, ca să-i ducă soției care abia născuse mâncare și scutece pentru cel mic.

Cătălin Moroșanu a fost pus la curent cu povestea acestuia si a decis sa il ajute din prima clipa. La inceput l-a vizitat si i-a adus alimente, apoi a strans bani si i-a cumparat tanarului o locuinta, impresionat fiind de saracia in care traia si de faptul ca Sergiu si familia lui nu aveau un acoperis deasupra capului.

Asta nu e tot! Moro a hotarat sa fie in continuare alaturi de Sergiu si i-a găsit de un loc de muncă, într-o firmă serioasă.

„Vestea cea mare, Sergiu, este că vei fi angajat la o firmă serioasă. O să ai locul tău de muncă, boss. Nici n-ai visat că o să ai și casă, că o să ai și loc de muncă. Ceea ce te rog eu este să fii un om ascultător, cu bun simț, așa cum ești tu, și să te ajute Dumnezeu”, a declarat Cătălin Moroșanu.

Sergiu are impresia că trăiește un vis și e extrem de fericit ca acum are sansa sa le ofere copiilor lui sansa la o viata mai buna, sansa pe care el nu a avut-o, la varsta lor. Barbatul a ținut să mulțumească tuturor pentru sprijin și pentru binele oferit.

„Le mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat, care au donat ca să pot să-mi iau căsuța. Vreau să le ofer un viitor mai bun copiilor mei. Vreau să aibă ce n-am eu, să învețe carte. Acum trăim altă viață. Le doresc sănătate celor care m-au ajutat și le transmit mii de mulțumiri”, a spus Sergiu Ciobotariu.

Loading...