Părinți de nota 10

Alina Puşcaş, mesaj de pe patul de spital după ce s-a infectat cu coronavirus. „Nu iau niciun fel de tratament”

Alina Puşcaş, prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva”, a anunţat că este internată la spitalul militar mobil Rol 2, din incinta Ana Aslan, după ce a fost testată pozitiv cu noul tip de coronavirus. Vedeta le-a transmis fanilor care sunt îngrijoraţi despre starea ei de sănătate că se simte foarte bine pentru că este asimptomatică.

„Bună dimineața din cortul Rol 2. Transmisiune directă. Vreau să vă liniștesc pe unii dintre voi panicați. Ar trebui să mă felicitați pentru că sunt pozitivă și asimptomatică. Sunt într-o situație extraordinar de bună. Eu nu fac decât să aștept negativizarea și atât. Nu iau niciun fel de tratament.

Nu am ce să tratez practic. Eu sunt chiar fericită că mă imunizez cu această ocazie. Nu voi mai trăi acea panică permanentă că mă voi infecta și nu știu cum voi reacționa. Aceasta este reacția mea la drăguțul, cu ghilimelele de rigoare, Covid”, a transmis actrița Alina Pușcaș într-un clip video publicat pe contul ei de Instagram.

Potrivit Gândul, Alina Puşcaş a povestit că a mers la spital să se testeze pentru COVID-19, deşi nu a intrat în contact cu niciunul dintre colegii ei de la emisiunea „Te cunosc de undeva” care au fost testaţi pozitiv.

Alina Pușcaș a povestit că a mers la spital să se testeze de coronavirus, cu toate că nu a luat contact cu niciunul dintre colegii ei de la Te cunosc de undeva care au fost testați pozitiv. Actriţa a precizat că testul a ieşit pozitiv şi că ea este singura infectată din familie.

„Eu nu m-am aflat printre acei colegi de la Te cunosc de undeva care s-au aflat în apropierea celor confirmați pentru că eu nu am participat la acele filmări, fiind vorba despre repetiții. Așadar, noi ne-am întâlnit cu toții cu ceva timp în urmă, adică acum vreo 12 zile. Cei care au fost confirmați acum și au fost chemați la testare s-au întâlnit și în timpul săptămânii în curs. Eu nu. Așa că, ce credeți că am făcut eu? Am zis să fiu și eu cetățeanul model și am luat familia de mânuță, ne-am dus, ne-am testat. Eu sunt singura pozitivă, asimptomatică, din familie, a declarat Alina Pușcaș pentru Elle.

Artiştii Marcel Pavel, Ozana Barabancea, Andrei Ştefănescu şi Toto Dumitrescu, fiul fostului fotbalist Ilie Dumitrescu, au fost diagnosticaţi cu noul coronavirus.

Loading...