Părinți de nota 10

Sandra Stoicescu are un copil atât de cuminte, încât poate să meargă liniștită la job: „Aș vrea ca ziua să aibă mai mult de 24 de ore”

Revenită pe micul ecran când fiica ei avea 8 luni, Sandra Stoicescu avut teama, ca orice mamă, că poate nu va face față cu brio tuturor provocărilor. Din fericire, a știut cum să se împartă între pupitrul Observator, fundația caritabilă pe care o conduce și rolul de mamă. Prezentatoarea TV ne-a mărturisit că cel mai mare merit îl are Sara, fiica ei, care este un bebeluș extrem de cuminte.

„Sunt bine din toate punctele de vedere, chiar și pe plan psihic. Mă supăr uneori că ziua are doar 24 de ore. Sara doarme noaptea, asta e foarte bine. Adică se culcă undeva la ora 23 și a doua zi dimineața, la 6, dă prima strigare, după care se culcă din nou încă vreo două ore, ceea ce e mai mult decât elegant. Totuși, mi-ar mai trebui niște ore, pentru că sunt o seamă de schimbări care se produc. Se spune că și piloții de Formula 1 pierd câte o secundă la viteză pe măsură ce au copii și atunci și eu am o senzație că trebuie să protejez totul și, în primul rând, pe Sara”, a povestit Alessandra Stoicescu, pentru Libertatea.

[rssposition position="1584962748" template="lista"]

Deși pare mai slabă ca niciodată, Sandra Stoicescu ne-a mărturisit că scăderea în greutate nu este pusă pe seama stresului din ultima perioadă, ci dorinței de a reveni la kilogramele de dinainte de sarcină. „Să știi că am revenit la kilogramele de dinainte de sarcină. Deci cântarul zice: „Te recunosc, ești Sandra de dinainte de sarcină”. Dar poate că se așază diferit totul, poate că musculatura care se formează mult mai mult acum, mai ales bicepșii, că țin 10 kilograme de copil minunat în brațe. Nu mai vreau să slăbesc. Am revenit la kilogramele mele”, a mai declarat Stoicescu.

A strâns bani pentru două secții mobile de terapie intensivă Pe Sandra Stoicescu am întâlnit-o la un eveniment la Romexpo, acolo unde au fost prezentate câteva unități mobile de terapie intensivă, achiziționate din sponsorizări, dar și din banii pe care românii i-au donat în luna martie, în cadrul teledonului organizat de Antena 1. „Noi avem două dintre cele patru unități mobile. Acestea au fost achiziționate în urma teledonului „Români împreună” și au costat undeva la 800 de mii de euro, cu tot cu consolele de injectomate și monitoarele de funcții vitale. Aceste unități, ca și investiție, înseamnă că românii or să aibă acces la așa ceva. Dacă se întâmplă o nenororcire și nu suntem feriți, în orice colț din țară pot merge aceste unități mobile. Pentru mine este împlinirea că ai putut să unești oamenii să ajute la achiziționarea unor astfel de unități sanitare, care sunt atât de necesare pentru noi. Aceste terapii intensive mobile nu sunt doar pentru COVID-19. Ele pot fi folosite acum, dar vor fi folosite în cazul unor nenorociri”, ne-a mai declarat Sandra Stoicescu.

Loading...

Parteneri:

[rssposition position="1584962786" template="doua-coloane"]