Părinți de nota 10

Gest viral al unui copil de 11 ani după ce a spart un ghiveci cu flori

gest impresionant

Un băiat de 11 ani a lăsat un bilet cu scuze și 5 euro pentru pagube după ce a spart un ghiveci cu o plantă. Gestul copilului a devenit viral pe social media în câteva ore. Pentru multe persoane, este un gest care „dă speranță pentru un viitor mai bun”. Conform La Repubblica, știrea a […]

Un băiat de 11 ani a lăsat un bilet cu scuze și 5 euro pentru pagube după ce a spart un ghiveci cu o plantă. Gestul copilului a devenit viral pe social media în câteva ore. Pentru multe persoane, este un gest care „dă speranță pentru un viitor mai bun”.

Conform La Repubblica, știrea a fost lansată de Giovanni Grandi, profesor de filozofie la Padova: „Un vecin ne oprește și ne arată (fericit) acest bilețel, pe care l-a găsit lângă una dintre plantele sale. L-a lăsat fiul unor prieteni (11 ani), cu semnătură și o bancnotă de 5 euro. Următorul meu curs de etică publică la Universitate nu poate începe decât de aici”.

„Bună ziua. Mă scuzați pentru că am rupt ghiveciul din greșeală, cu o minge de fotbal. Iată 5 euro pentru pagube”, a scris copilul pe bilețel.

Gestul copilului a devenit viral în scurt timp.

CITESTE MAI DEPARTE