Părinți de nota 10

Andrei Ștefănescu, testat pozitiv pentru COVID-19. Care este starea lui de sănătate

După Marcel Pavel și Ozana Barabancea, un al membru al show-ului „Te cunosc de undeva” a fost infectat cu noul coronavirus. Andrei Ștefănesc a fost testat pozitiv pentru COVID-19, informează Redactia.ro. Solistul trupei Alb Negru, ar fi primit rezultatul pozitiv miercuri seară. Andrei participa în noul sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva” alături de […]

După Marcel Pavel și Ozana Barabancea, un al membru al show-ului „Te cunosc de undeva” a fost infectat cu noul coronavirus. Andrei Ștefănesc a fost testat pozitiv pentru COVID-19, informează Redactia.ro.

Solistul trupei Alb Negru, ar fi primit rezultatul pozitiv miercuri seară. Andrei participa în noul sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva” alături de prietenul lui Liviu Vârciu. Mai mult decât atât, vedeta prezintă și o emisiune la Antena Stars. Sediul de la Romexpo a fost închis, până când situația ar urma să fie clarificată de autorități, informează Libertatea.

Andrei Ștefănescu, testat pozitiv pentru COVID-19

Prezentatorul TV ar fi mers la spital, iar în prezent starea lui de sănătate este bună și nu ar avea simptome specifice. Mai mult decât atât, potrivit Redactia.ro, exista posibilitatea ca artistul să rămână izolat la domiciliu, având în vedere că la Institutul Matei Balș nu ar mai exista locuri libere pentru persoanele diagnosticate cu COVID-19.

CITESTE MAI DEPARTE