Părinți de nota 10

Chirurgul și soția au adoptat două fete, dar el a început să le opereze de când aveau 10 ani! Le voia mai frumoase dar acum vin mereu la clinica lui. E incredibil cum arată după ce toată viața tatăl lor le-a ,,modificat” corpurile

Un chirurg plastician și soția sa au adoptat două fete, până aici nu pare nimic ciudat, dar când acestea aveau 10 ani, tatăl adoptiv a început să o opereze pe una dintre ele fiindcă acesteia nu-i plăcea cum arăta buricul ei!

În prezent cele două fete, Charm și Brittani Niccole sunt cliente obișnuite în clinica tatălui lor din California, SUA. Până acum au suferit tot felul de modificări precum mărirea bustului, modificarea nasului, sau injecții cu botox, toate operațiile fiind efectuate de tatăl lor adoptiv. Se pare că doctorul Michael Niccole pune mare preț pe frumusețe datorită preofesiei sale…

Charm a așteptat până a împlinit 25 de ani pentru a primi implanturi la sâni, pe când sora ei a suferit o astfel de intervenție încă de la 18 ani, deși o dorea de la vârsta de 15 ani. Iată ce povestește chiar ea: ,,Când am terminat liceul, tata m-a surprins spunându-mi că m-a programat să-mi măresc bustul. Am fost atât de fericită”.


Totuși, dependența lui Brittani nu s-a sfârșit acolo, voia cu orice preț să fie ,,perfectă”, așa că și-a modificat și nasul la 21 de ani. Între timp, sora ei, Charm, spune: ,,Aici, la noi, operațiile estetice sunt o parte normală a vieții de zi cu zi. De când mi-am operat bustul toți prietenii îmi spun că arăt grozav”.

Deși tatăl lor le sprijină dorințele de a deveni mai frumoase, mama lor are rezerve: ,,Nu am vrut ca ele să creadă că pot pur și simplu să se modifice de fiecare dată când nu le place ceva la ele. Mă tem că, dat fiind că operațiile le sunt atât de la îndemână, pot deveni dependente de ele”.

Chirurgul-tată precizează că fiicele lui sunt mereu atente la sănătatea lor și că el nu le influențează niciodată pentru a-și face alte operații. Totuși, adaugă el, fetele au crescut într-un mediu în care frumusețea este esențială.

Iată cum arată cele două acum:

Loading...