Părinți de nota 10

CÂND a murit, de fapt, Costin Mărculescu! Detalii halucinante. Cu CINE a fost găsit în casă de autorităţi

Costin Mărculescu a fost găsit mort în propria locuință, în noaptea de miercuri spre joi. Când s-a stins, de fapt, actorul pe care pompierii l-au găsit în cadă, în stare de putrefacție? Se pare că ar fi fost mort de câteva zile bune.

Șoc în showbiz noaptea trecută, atunci când anunțul morții lui Costin Mărculescu a căzut ca un trăsnet. Se pare că ar fi vorba de un infarct sau un ANV (accident vascular cerebral). Astăzi va fi efectuată autopsia celui care peste doar câteva săptămâni urma să împlinească 51 de ani. Trupul neînsuflețit al lui Mărculescu se află la INML, de unde familia îl va ridica, după ce va fi făcută autopsia. Din primele informații, Costin Mărculescu ar fi murit în urmă cu trei zile. Câinele lui a fost cel care a dat alarma, după ce a lătrat, iar vecinii au auzit.

Când a murit, de fapt, Costin Mărculescu. Nu s-au găsit urme de violență
Pe corpul lui Costin Mărculescu nu au fost găsite urme de violență, din primele cercetări efectuate la miezul nopții. Iată anunțul anchetatorilor: ”În noaptea de 10/11 iunie, în urma unui apel 112, în care se sesiza ca un barbat nu a mai răspuns la ușă sau la telefon, de mai mult timp, polițiști ai Secției 12 Poliție s-au deplasat la adresă pentru verificări. Au fost solicitate și echipaje din cadrul ISUBIF, iar în prezența unor martori s-a patruns în locuință, unde a fost găsit decedat un bărbat.
Cazul fost preluat de Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei. Corpul neînsuflețit a fost ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.
Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul”.