Părinți de nota 10

Este atât de frumoasă încât nu are voie să iasă singură din casă. Cum arată tânăra

Dacă pentru majoritatea femeilor frumusețea este un obiectiv pentru care ar face orice, pentru o tânără rusoaică este o adevărată povară. Fata susține că ar apela chiar și la operații estetice pentru a arăta normal.

Deși nu ne-am fi imaginat că o femeie poate fi supărată pe faptul că s-a născut extrem de frumoasă, o tânără de 26 de ani din Rusia ar face orice să aibă o viață normală, chiar dacă asta include să renunțe la aspectul ei, conform Adevărul.ro. Angelica Kenova seamănă perfect cu o păpușă Barbie, iar părinții sunt convinși că ar fi în pericol dacă i-ar acorda libertatea de a ieși singură din casă, motiv pentru care o țin mai mult închisă.

Model și absolventă a Facultății de Psihologie, fata este aproape tot timpul însoțită de gărzile ei de corp atunci când trebuie să meargă undeva, pentru a nu fi expusă pericolelor și mărturisește că ar apela chiar și la operații estetice pentru a duce o viață normală și să scape de sub stricta supraveghere a părinților.


„Părinţii m-au crescut ca pe o prinţesă, nu mi-au permis să părăsesc casa sau să comunic cu băieţii. Ca urmare, nu ştiu să trăiesc o viaţă reală. În copilărie, părinţii mi-au spus Barbie. E ca şi când am fost programată să arăt aşa. M-au ţinut întreaga viaţă într-un palat de sticlă, vreau să fiu eliberată!“, a declarat Angelica Kenova.
Citeşte întreaga ştire: Este atât de frumoasă încât nu are voie să iasă singură din casă. Cum arată tânăra