Părinți de nota 10

Prințesa Diana purta două ceasuri la aceeași mână Vezi povestea din spatele acestui detaliu. Uite care era motivul din spatele gestului ei

E greu de crezut că au trecut 20 de ani de când Prințesa Diana a fost ucisă într-un accident de mașină în Paris. Dar moștenirea ei trăiește încă prin copiii și nepoții săi, prin evenimentele caritabile și cauzele pe care le-a sprijinit, dar și prin imaginile în care apare.

Printre fotografiile care circulă pe internet, este una care o arată pe Prințesa Diana la meci de polo, se întâmpla la doar câteva zile înaintea nunții ei cu Prințul Charles, pe 29 iulie 1981.

Imaginea o arată din profil, purtând un inel de logodnă cu diamant și safir (inel care mai apoi i-a fost dăruit Prințesei Kate), dar în aceeași imagine, Prințesa Diana mai poartă și două ceasuri pe aceeași mână. Unul era de aur, era al ei, dar cel mai mare, din piele, aparținea logodnicului său, Prințul Charles.

Îi purta ceasul ca tribut celui căruia avea de gând să i se dăruiască complet și din toată inima. Dar mai era și un semn discret de sprijin, prințul concura și el în acel meci de polo.

Chiar și astăzi oamenii și-o mai amintesc pe Prințesa Diana pentru bunătatea ei discretă care este perfect exemplificată în această poveste. La fel se întâmplă și cu capacitatea ei de a dărui, și de a se dărui complet. Copiii ei încă îi duc tradiția mai departe participând și ei la tot felul de evenimente caritabile.