Părinți de nota 10

Silvana Rîciu e însărcinată în cinci luni. A ținut sarcina ascunsă

Interpreta de muzică populară Silvana Rîciu, este însărcinată., Artista a ținut sarcina ascunsă timp de cinci luni.

Bucurie mare pentru cântăreața de muzică populară Silvana Rîciu. Aceasta este însărcinată în cinci luni și urmează să devină mamă pentru a treia oară.

Silvana Rîciu mai are doi copii, Andrada și Luca, dintr-o relație anterioară.

Silvana Rîciu s-a căsătorit cu artistul Nicușor Ioniță, în toamna anului trecut.

Motivul pentru care a ținut sarcina ascunsă
Într-un interviu pentru revista Ciao, Silvana Rîciu a explicat de ce a ținut sarcina ascunsă.

”Am convenit împreună cu soțul meu să nu spunem absolut nimic până nu suntem 100% siguri că totul merge bine în sarcină și, în plus, am vrut să evităm și gândurile negative ale multora”, a declarat artista.

”Prima parte a sarcinii a fost toxică”
Interpreta de muzică populară a explicat că primul trimestru de sarcină a fost unul dificil.

”Primul trimestru de sarcină a fost foarte greu pentru mine. În primele 4 luni mi-a fost foarte rău zilnic, am vomat foarte mult, am fost și internată câteva zile în spital, toată ziua stăteam doar în pat și abia seara târziu reușeam să mănânc câte ceva și să beau apă.

Prima parte a sarcinii a fost toxică. Acum, slavă Domnului, stările de rău au trecut. În general sunt bine ca stare, dar obosesc foarte repede, simt nevoia să dorm mai mult și doctorul mi-a recomandat să nu fac absolut deloc efort…Mai am zile când îmi este rău, dar sunt cu mult mai bine acum, în comparație cu primele 4 luni de sarcină când nici nu puteam pleca undeva de acasă de rău ce îmi era”, a dezvăluit vedeta.

Va avea o fetiță
Cântăreața va avea o fetiță, pentru care a ales și numele.

”Vom avea fetiță. Se va numi Anastasia Maria. Aveam nume pregatite dinainte de a rămâne însărcinată. Stabilisem împreună cu soțul meu, cum se va numi bebe, dacă va fi fetiță sau băiețel”, a mai spus Silvana Rîciu.