Părinți de nota 10

Doliu în Familia Regală: tristețe enormă pentru Principesa Margareta

Familia Regală este lovită de încă un deces. Un membru important s-a stins din viață. Principesa Margareta care este custodele Coroanei a făcut nefericitul anunț. Află mai multe detalii despre cine a decedat în familia regală.

Doliu în Familia Regală: tristețe enormă pentru Principesa Margareta
Principesa Margareta, custodele Coroanei a făcut nefericitul anunț al decesului unui tânăr văr primar al Regelui Mihai I. Este vorba de Paul Brandram, „o personalitate discretă, generoasă şi profund legată de familie”.

Deși făcea parte din familia regală, acest personaj a fost o prezență discretă despre care presa nu a scris până acum și nu a fost implicat în vreun scandal. Majestatea Sa și Principele Radu au trimis o scrisoare de condoleanțe soției acestuia, Katherine Brandram.

„Majestatea Sa Custodele Coroanei a aflat cu mare tristeţe trecerea la cele veşnice a celui mai tânăr dintre verii primari ai Regelui Mihai I, Paul Bandram. Paul Brandram fost o personalitate discretă, generoasă şi profund legată de familie. Majestatea Sa şi Principele Radu au trimis o scrisoare de condoleanţe soţiei celui dispărut, dna Katherine Brandram. Dumnezeul să-l odihnească în pace!”, conform romaniaregala.ro.

Paul Brandram s-a născut la 1 aprilie 1948 și a profesat în City of London, în domeniul bancar și financiar. A fost fiul Alteței Sale Regale Principesa Ecaterina a Greciei și Danemarcei și a lui Richard Brandram, ofițer în Armata Marii Britanii.

Principesa Margareta și surorile sale l-au cunoscut destul de bine pe vărul tatălui lor. Acesta era apropiat de vârstă de primele fiice ale regelui, Margareta și Elena. Acesta era adesea invitat la Regina-Mamă Elena la Villa Sparta de la Florența.

„Majestatea Sa Margareta şi surorile sale au cunoscut bine pe vărul tatălui lor, care era apropiat ca vârstă de primele fiice ale regelui, Margareta şi Elena. Paul Brandram a fost adesea invitat de mătuşa sa, Regina-Mamă Elena, la Villa Sparta de la Florenţa, ocazii cu care se revedea cu Regele Mihai, Regina Ana şi întreaga familie. Majestatea Sa Margareta, care a locuit la Villa Sparta, a petrecut vacanţele împreună cu Principesa Ecaterina şi fiul ei, Paul”, conform romaniaregala.ro.