Părinți de nota 10

O poveste despre viață și moarte: “Planta care m-a salvat de la moarte”

Un barbat din Bulgaria vorbeste despre propria sa viata si despre lupta cu cancerul. Povestea sa le da multor oameni speranta asa ca, cititi mai departe pentru a afla!

“In 2002, doctorii au descoperit ca aveam o tumora benigna pe creier. Am fost imediat internat la „BLD-Sofia” pentru operatie. Tumora avea 5.5 cm insa operatia a avut succes. Din punctul meu de vedere, medicii neurologi din acest spital, sunt cei mai buni din Bulgaria.

Dupa doi ani, tumora s-a dezvoltat la loc si parea sa fie recurenta(metastazica) avand aproximativ aceeasi dimeniune. Aveam nevoie de o noua operatie- au folosit tehnica laserului si dupa operatie am paralizat pe partea stanga (bratul si piciorul). Au examinat tumora si a reiesit ca este atipica.

Apoi, am mers la oncologie, a urmat radioterapia insa nici aceasta tehnica nu a ajutat- operatia a reaparut si m-au programat pentru o noua operatie. Dupa operatie am mers la centrul de reabilitare si acolo, norocul meu, am cunoscut un barbat care mi-a schimbat viata. Mi-a povestit ca sufera de cancer la rinichi. Dupa ce operatia nu a avut succes, i s-a spus ca mai are doar 3 sau 4 luni de trait.

A cunoscut o doamna care i-a dat detalii despre o planta si cum sa prepare o reteta cu ea. Planta se numeste soc. Este o tufa, care creste mai ales in desert si pe langa rauri (se gaseste mai ales pe langa Macedonia)- fructul este asemanator afinelor.

Creste spre finalul lunii august- chiar spre septembrie. Fructul trebuie sa fie foarte bine copt pentru a avea proprietati medicale. Cand este cules, trebuie spalat si pus intr-un borcan, alternand un rand de soc cu unul de zahar pana cand borcanul este plin. Pastrati intr-un spatiu unde poate patrunde soarele pentru a putea fermenta. Dupa doua saptamani, borcanul se sigileaza si se pune in frigider.

Puteti face 2,3 sau 4 borcane dar aveti nevoie de minim 2 borcane pentru a ajunge pentru intregul an. Consumati cel putin 1 lingurita in fiecare dimineata pe stomacul gol cu 10 minute inainte de masa.

Cineva mi-a mentionat pentru prima oara despre aceasta planta, mai intai m-a convins despre efectele ei. A inceput sa o consume dupa ce a primit diagnosticul dificil- au trecut 5 luni de atunci si inca traia! A mers la un control in urma caruia a aflat ca disparuse cancerul. Am inceput apoi sa consum si eu. Am asteptat doua luni pentru a culege socul si pentru a-l prepara. Am inceput sa beau. Au trecut patru ani de la ultima mea operatie- din acel moment nu am mai avut nicio recadere.

Le-am povestit multor oameni despre proprietatile curative ale socului si dupa ce am discutat cu medicul, mi-a confirmat ca si unul din pacientii sai s-a vindecat folosind acelasi remediu- suferea de cancer la san. In momentul in care a fost intrebata ce medicamente a luat, a spus ca s-a facut bine doar cu ajutorul acestei plante. Dupa ce a fost examinata, concluzia a fost ca boala disparuse complet.

Socul poate fi consumat si impreuna cu medicamentele care v-au fost prescrise- au beneficii si in ceea ce priveste sistemul imunitar si in cazul multor altor boli. Socul, asa cum am mai mentionat, trebuie culese atunci cand sunt coapte si daca gasiti printre ele si fructe verzi, indepartati-le! Fructele ar trebui sa fie moi si inchise la culoare, aproape negre. In ceea ce priveste bautura, mai ales la inceput pana cand va obisnuiti cu ea, poate fi putin neplacuta. Imi venea sa vomit in timp ce o consumam insa in cele din urma m-am obisnuit. De asemenea, la inceput, asigurati-va ca exista o toaleta in apropiere deoarece dupa o jumatate de ora de la consum, nevoia de a merge la toaleta poate fi frecventa.

Chiar si persoanele care vor sa isi intareasca sistemul imunitar consuma soc. Ajuta chiar si in cazul gripei.

Doresc tuturor sanatate si fericire si mai ales vindecare grabnica!”
asa se incheie mesajul acestui barbat.

Din aceasta poveste putem concluziona ca uneori, medicina, poate fi gasita oriunde in jurul nostru, doar ca avem nevoie de cineva care sa ne spuna asta.