Părinți de nota 10

Visa că sub casa ei se află ceva. Într-o noapte, a coborât în beci și acolo a văzut…Descoperirea a făcut-o să vândă casa imediat

Are acelaşi zâmbet şi aceeaşi dragoste pentru părinţi. Cove se întoarce, uneori, cu nostalgie către anii copilăriei.

Despre cea care i-a călăuzit primii paşi, prezentatorul de la Vorbeşte lumea are doar cuvinte de laudă. ”M-a născut, m-a crescut, m-a adus până aici. Să-i spun că-i multumesc pentru tot? Ar fi putin. Să-i spun că nu aş fi fost nimic din ce sunt fără ea? Puţin! Vreau să-i spun că o iubesc”, spune Cove.

Fericirea arăta altfel atunci, în acei ani de poveste. “De exemplu, îmi aduc aminte că am ajuns o dată la mare în celebra staţiune Venus. Fii atent! Moment de mare fericire. Era înainte de ’89. Poate o să vi se pară o prostie, dar băuturile răcoritoare de acum nu se găseau. Se găsea o prostie similară. La un mini-golf găsisem una autentică. Era cinci lei sticla. Crede-mă, mergeam în fiecare zi, cu sticle la schimb, că aşa era atunci, mă duceam cu 20 de sticle, luam şi ajungeam în cameră, unde le beam pe toate şi mă duceam să mai iau. Cred că în concediul acela jumătate din bani i-am dat pe asta. Era fericirea. Aşa era atunci fericirea”, mărturisea Cove pentru OK!