Părinți de nota 10

Horoscop 11-17 mai. Zodia care ajunge la fundul sacului. Nimic nu o mai ridică

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec

Astrele te veghează și îți îmbunătățesc perspectiva asupra vieții și dorința de a înflori. Relația cu partenerul devine mai puternică și te ajută să te hrănești emoțional. De asemenea, ai energia necesară pentru a înfrunta eventualele neplăceri din familie, dar și pentru a recupera ce ți-a fost răpit până acum pe plan sentimental.

Nu e deloc important să primești laude de la cei din jurul tău. Ești foarte bine plasată la locul de muncă, iar câștigurile vor veni independent de asta. Traversezi o săptămână bună în care proiectele ți se deblochează. Astrele te sfătuiesc să înveți din realizările tale, la fel ca și din eșecuri.

Taur

Ai o relație amoroasă dinamică și interesantă. Sentimentele adevărate și spontante îți colorează viața și o fac să fie plină de pasiune în această săptămână. Cuplul din care faci parte îndeplinește toate condițiile pentru a trece la etapa următoare. Vezi viața în roz și ai toate motivele să o faci!

Victoriile din această săptămână ar trebui să îți aducă împlinire și o atmosferă profesională mai degajată. Rezultatele tale sunt excelente și îți rotunjesc veniturile. Fericirea crește dacă este împărtășită cu cei din jurul tău, așa că nu ezita să o faci!

Gemeni(22 mai – 21 iunie)
Furtunile din trecut par să se liniștească în această săptămână. Atmosfera dintre tine și partener va fi mai plăcută, însă nu va fi totul roz, ci mai degrabă o îmbunățire. Axează-te pe intimitate, discută deschis în continuare și ascultă-ți partenerul, pentru că dragostea necesită investiții!

Poți face multe, dar nu poți face totul! Datorită cunoștințelor tale vei câștiga un pariu sau vei semna un contract promițător. Vei avea numai de câștigat dacă vei fi realistă și diplomată.

Citeste continuarea aici.

Loading...