Părinți de nota 10

Au apărut nume noi pentru bebeluși: Corona, Covid și Carantină! Ce spun părinții care și-au botezat astfel copiii

Corona, Covid și mai nou Lockdown (Carantină)! Aceasta pare să fie noua modă în materie de nume de bebeluși.
O modă greu de acceptat pentru mulți care consideră că traversăm o perioadă dureroasă, care nu ar trebui să marcheze pe viață niște copii. Cu toate acestea, potrivit presei internaționale, se pare că tocmai suferința provocată de coronavirus i-a motivat pe unii părinți să își boteze astfel copiii, cumva ca semn de recunoștință că ei nu au fost afectați.

Primul bebeluș a fost Corona Kumar, apoi a apărut Covid Marie, apoi încă un bebeluș și încă unul cu nume inspirate de pandemie.

Un cuplu din India chiar și-a numit gemenii născuți pe 27 martie, un băiat și o fată, “Corona” și “Covid”. Copiii au apărut pe lume la două zile după intrarea în vigoare a restricţiilor de circulaţie.

Unul dintre părinții cu bebeluși cu nume inspirate de pandemie spune că și-a numit fetița Covid Marie pentru a-și exprima recunoștința că nașterea a decurs bine, chiar și în condițiile actuale:

“Acest COVID-19 a cauzat suferinţe imense pe întreaga planetă. Cu toate acestea, am vrut să le amintesc tutror că această perioadă ne-a adus și o mare binecuvântare nouă”, a declarat John Tupas, proaspătul tătic al lui Covid Marie.

Două mame din India și-au numit copiii cu nume inspirate de noul coronavirus la ideea unui medic. Doctorul S.F. Basha a declarat:

“Le-am spus mamelor că aceste nume vor ajuta la conştientizarea cu privire la această boală şi la eliminarea prejudecăţilor care o înconjoară. Spre surprinderea mea, au fost de acord”.

Un alt cuplu, tot din India, și-a numit copilul Lockdown, adică, în trraducere din engleză, „Carantină”! “L-am numit Lockdown, pentru a ne aminti de toate problemele cu care ne-am confruntat în această perioadă dificilă”, a precizat tatăl băiatului.