Părinți de nota 10

Mama unui bebeluș cu coronavirus trage un semnal de alarmă pentru toți părinții! „Strănuta des și avea un ochi roșu și umflat”

O mamă al cărei bebeluș a fost depistat cu coronavirus, după ce a început să devină ”agitat” și să plângă „diferit” trage un semnal de alarmă și le cere tuturor părinților să rămână în alertă.

Toni Rhodes, care locuiește în apropiere de Basildon, Essex, a povestit că fiul ei, în vârstă de doar 7 săptămâni, a devenit dintr-o dată mai agitat și avea un plâns diferit de ce știa până în acel moment, scrie The Sun.

De asemenea, bebelușul era extrem de obosit și nu se foia deloc în timpul somnului, așa cum face de obicei.

Într-o dimineață, Toni a văzut că pielea îi era pătată și unul dintre ochi era roșu, umflat și umed. Din când în când, copilul tușea ușor și strănuta destul de des.

posta romana pensii plic postasi masca protectie manusi
Pensiile se dau în plic, iar poștașii vor fi echipați cu măști de protecţie și mănuși
Îngrijorată, femeia a mers cu cel mic la doctor, unde a aflat că este suspect de sepsis și i s-a administrat antibiotic.

Cu toate acestea, i s-au luat si probe pentru coronavirus care, câteva zile mai târziu, au venit cu rezultat pozitiv.

„După cum știm cu toții, există puține informații cu privire la reacțiile bebelușilor la coronavirus, așa că am vrut să facem cunoscute cele petrecute cu fiul nostru pentru a-i pune în temă pe părinții care, la un moment dat, s-ar putea confrunta cu această boală”, a scris femeia, în apelul ei.

Loading...