Părinți de nota 10

Un copil de numai 1 anisor se afla printre cei 192 de pacienti nou confirmati pozitiv cu coronavirus in Romania

Un copil in varsta de 1 an se afla printre cei 192 de pacienti nou confirmati pozitiv cu coronavirus in Romania. Anuntul a fost facut de Grupul de Comunicare Strategica.

Autoritatie au transmis, luni, un nou comunicat cu centralizarea datelor despre epidemia de coronavirus in Romania.

Astfel, in tara noastra au fost diagnosticate alte 192 de noi cazuri de coronavirus, pacientii nou confirmati avand varsta cuprinsa intre 1 an si 90 de ani.

In total, numarul infectiilor in Romania a ajuns la 1.952.

„Pana astazi, 30 martie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 1.952 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 1.952 de persoane confirmate pozitiv, 180 au fost declarate vindecate si externate (55 la Timisoara, 85 la Bucuresti, 19 la Iasi, 7 la Craiova, 11 la Constanta si 3 la Cluj).

Totodata, pana acum, 44 de persoane diagnosticate cu infectie cu COVID-19, internate in spitale din Craiova, Bucuresti, Iasi, Suceava, Arad, Bacau, Timisoara, Cluj, Neamt, Hunedoara, Constanta, Ialomita si Satu Mare, au decedat.

De la ultima informare transmisa de Grupul de Comunicare Strategica, au fost inregistrate alte 192 noi cazuri de imbolnavire. Pacientii nou confirmati au varsta cuprinsa intre 1 si 90 de ani”, se arata in comunicatul autoritatilor, potrivit observator.tv.