Părinți de nota 10

Dupa ce parintii nostri nu vor mai fi, viata noastra se va schimba pentru totdeauna

Dupa ce parintii nostri nu vor mai fi, nimic nu va mai fi la fel …

Oricat de independenti si adulti ne consideram, niciunul dintre noi nu suntem cu adevarat pregatiti sa ne pierdem parintii . Cand pleaca, viata noastra se schimba pentru totdeauna si trebuie sa invatam sa traim cu un dor care nu pare sa se termine niciodata.

Cand ne pierdem parintii, pierdem o mare parte din tot ceea ce am trait cu ei. Nu mai suntem copiii vesnici care sa le planga in poala. Pierdem iubirea neconditionata care ne sustinea in orice moment si ne oferea cele mai adevarate incurajari.

Viata fara ele pare mai dificila, indiferent de varsta noastra stim ca inca putem conta pe ele si gandul ca inca putem sa ne bucuram de dragostea lor ne aduce pace si, pe masura ce pierdem aceasta securitate, ne putem simti cu adevarat destabilizati.

Parintii nostri sunt oamenii care ne arata semnificatia increderii, iubirii si prieteniei.
Ei sunt primii nostri prieteni adevarati si cei care ne vor fi intotdeauna alaturi , chiar daca intreaga lume isi intoarce spatele asupra noastra. Nu este usor sa te trezesti si sa stii ca nu mai ai acest prieten adevarat.

Stiind ca nu ii vom mai vedea sau imparti din nou la pranzurile de

duminica si sarbatorile este unul dintre cele mai triste lucruri pe care trebuie sa le parcurgem si necesita o readaptare puternica.
Nu tot timpul din lume ar fi suficient pentru a fi alaturi de ei si de multe ori pare ca uitam ca ne vor parasi vreodata. Moartea lor poate fi aproape imposibil de acceptat, mai ales daca este cauzata de un factor brusc, cum ar fi un accident, pentru ca ne este lasat sentimentul ca au plecat inainte de timp si ca mai aveau multe de impartasit cu noi pana la momentul lor pentru a pleca.
Cand parintii nostri au disparut, pierdem una dintre cele mai frumoase parti ale noastre si suntem nevoiti sa o urmam, chiar si cu inimile noastre dureroase.

Asadar, trebuie sa profitam la maxim de tot timpul pe care il avem cu ei. Evitarea luptelor, egoismului si a lipsei de respect, multumindu-le pentru tot ceea ce au facut intotdeauna pentru noi si scuze, fara mandrie sau aroganta.

Parintii nostri sunt cei mai buni prieteni si oamenii care ne vor iubi cel mai mult.
Trebuie sa ne bucuram de viata noastra alaturi de ei, astfel incat cand le va veni momentul, lacrimile noastre vor fi dor si nu de regret.