Părinți de nota 10

O frumoasă poveste de dragoste în plină pandemie de coronavirus. Un tânăr a zburat mii de kilometri pentru a fi cu marea lui dragoste

O frumoasă poveste de dragoste a dat speranţă lumii în această perioadă încărcată de frică, incertitudie şi tristeţe. Un tânăr din Egipt a înfruntat moartea pentru a fi cu iubita lui din Canada. Totul a fost făcut cu ajutor divin.

O frumoasă poveste de dragoste în plină pandemie de coronavirus. Un tânăr a zburat mii de kilometri pentru a fi cu marea lui dragoste
Tânărul din Egipt a decis în ultimul moment să înfrunte epidemia de coronavirus pentru a putea fi alături de iubita lui din Canada. Şi-a cumpărat bilet de avion, în contextul în care toate călătoriile din Egipt fuseseră anulate, iar Cairo parcă se pregătea de asediu.

Ca printr-o minune, bijuteria de lângă casă era deschisă atunci când tânărul a plecat spre aeroport. De acolo tânărul a cumpărat un inel. Pentru dragostea lui tânărul şi-a părăsit părinţii, ambii în vârstă de 60 de ani şi suferind de alte afecţiuni de sănătate, fiind conştient că s-ar putea să nu îi mai vadă niciodată.


Eihab Boraie şi-a îmbrţişat părinţii fiind conştient că ar putea fi pentru ultima dată
„Nu aveam nicio garanție că voi putea să găsesc un zbor și să plec. Ambii părinți au vârsta de 60 de ani și prezintă un risc ridicat, deoarece suferă de diverse complicații pentru sănătate, inclusiv diabet și probleme cardiace.

M-au încurajat să încerc să găsesc un zbor, parțial pentru că le pasă și se îngrijorau ca partenerul meu să nu fie singur în Canada, dar și pentru că am crezut cu toții că găsirea unui bilet ar fi fost imposibilă.

Loading...