Părinți de nota 10

Gestul neașteptat al mamei care s-a vindecat de coronavirus în doar două săptămâni. Și-a luat copilul de 4 ani și…

În sfârşit o veste bună! Actriţa Olga Kurylenko s-a vindecat de coronavirus la două săptămâni după ce a fost testată pozitiv. Acum se află acasă, alături de fiul său!

Fosta Bond Girl, Olga Kurylenko, şi-a revenit complet după ce a fost diagnosticată cu COVID-19, acum două săptămâni. Anunţul l-a făcut chiar ea, într-o postare pe Instagram. Ea a explicat prin ce a trecut în ultimele două săptămâni.

„Mi-am revenit complet! Să recapitulăm: Timp de o săptămână m-am simţit destul de rău, am stat în pat, am dormit, am avut febră mare şi dureri de cap. În a doua săptămână mi-a trecut febra, dar am avut anumite dureri şi m-am simţit slăbită. La sfârşitul acestei săptămâni m-am simţit foarte bine.

Acum sunt bine. Am timp să reflectez asupra multor lucruri şi acum pot sta cu fiul meu.”

Actriţa a postat în mediul online şi o imagine în care îşi ţine fiul în braţe. Ea are un băiat în vârstă de 4 ani, Alexander Max Horatio, din fosta relaţie cu Max Benitz.

Olga Kurylenko a fost depistată cu coronavirus în urmă cu două săptămâni
Olga mărturisea că avea febră şi o stare de oboseală.

„Stau în carantină acasă după ce am fost testată pozitiv cu coronavirus. Sunt bolnavă de aproape o săptămână. Febra şi oboseala sunt principalele mele simptome. Aveţi grijă de voi şi luaţi asta în serios”, scria ea pe Instagram.

SURSA: OK MAGAZINE

Loading...