Părinți de nota 10

Bomboane cu nucă de cocos- Desertul perfect pentru Paste

Pentru bomboane cu nucă de cocos ai nevoie de:

350 g ciocolată albă
150 g fulgi de nucă de cocos Dr. Oetker
4 linguri cu unt topit
1 linguriță cu esență de vanilie Dr. Oetker
alune/migdale/nucă (facultativ)
Pentru decor: fulgi de nucă de cocos Dr. Oetker
Mărunțește bine ciocolata albă (poți folosi și chipsuri de ciocolată) și pune-o într-un vas, la bain-marie până se topește, dar fără a o încălzi foarte tare. Dă deoparte, adaugă untul topit, călduț, și vanilia, încorporează-le foarte bine. Toarnă amestecul peste fulgii de cocos, amestecă, și formează biluțe potrivite ca mărime. În funcție de gust, poți adăuga câte un miez de nucă, migdală sau alună în fiecare dintre ele. Tăvălește-le prin fulgii de cocos și dă la rece până în momentul servirii.

Bomboane de ciocolata si-un chec
Gustari sanatoase cu putine calorii
Chec simplu si bun. Rapid, versatil si extrem de gustos!