Părinți de nota 10

4 MISTERE greu de dezlegat-Numai 30% dintre oameni le pot desluși!

Poziția unui agent FBI este una dintre cele mai dificile locuri de muncă. Conform statisticilor, nu mai mult de 5% dintre solicitanți sunt acceptați. Răspunsul la o serie de întrebări poate arăta dacă candidatul are un potențial natural de a dezvolta o gândire creativă și raționament bazat pe logică. Descoperă dacă tu te mândrești cu aceste abilități.

1. Cine este mama?

Acesta este primul test. Uită-te la imagine.

Există două doamne într-o cameră care stau una în fața celeilalte în timp ce un băiețel joacă pe podea. Studiază bine imaginea.

Întrebare. Cine crezi că este mama reală a copilului?

Răspuns.

Mama copilului este doamna din stânga. Ea stă cu picioarele îndreptate spre copil. Această poziție reflectă dorința naturală a unei mame de a-și proteja copilul. Postura femeii din stânga este protectoare, ușor îndoită înainte. Este normal ca copiii mici să se uite la mama lor atunci când se joacă sau fac orice fel de activitate, dacă aceasta este în jur.

2. Pastila otrăvitoare

Un criminal în serie a răpit mai mulți oameni și i-a făcut să ia una din cele două pastile, una era inofensivă, iar cealaltă era otrăvitoare. Indiferent de pilula pe care o victimă o luase, ucigașul în serie a luat-o cealaltă. De fiecare dată, victimele au murit și criminalul în serie a supraviețuit.

Întrebare: Cum a făcut ucigașul să nimerească întotdeauna pastila inofensivă?

Răspuns.

Ambele pastile erau inofensive. Otrava era în paharul de apă pe care victimele l-au băut.

3. Băuturile

Un bărbat și o femeie au mers la un restaurant la cină. În timp ce așteptau felul de mâncare, au comandat 5 băuturi cu gheață pentru că era foarte cald afară. Femeia a băut 4 dintre ele deodată, în timp ce bărbatul băuse doar una. După un timp, bărbatului i s-a făcut rău și ulterior a murit. Doctorii au spus că toate băuturile au fost otrăvite.

Întrebare.

De ce femeia era încă în viață, pe când băratul a murit? Citește din nou cu atenție.

Răspuns.

Otrava era în gheață. De vreme ce femeia a băut repede, gheața nu a avut timp să se topească. Bărbatul a băut încet și astfel otrava s-a topit în băutură.

4. Misterul din Ajunul Crăciunului

Un detectiv aflat la datorie în timpul sărbătorilor de Crăciun, a fost sunat în dimineața zilei de 25 decembrie. A sunat la ușă și un minut mai târziu, un proprietar care părea adormit a deschis-o. Detectivul a spus: „Vecinul tău spune că ieri, în Ajunul Crăciunului, a venit la tine pentru o petrecere și în timp ce el era aici, tu ai intrat în casa lui și i-ai furat niște obiecte valoroase”.

Proprietarul a răspuns: „Nu este adevărat. Familia noastră a sărbătorit Ajunul Crăciunului acasă la prietenii noștri. Abia am avut timp să ne decorăm pomul de Crăciun.”

Detectivul a spus: „Stai fără grijă. Este evident pentru mine că vecinul tău este un mincinos „.

Întrebare. Cum a aflat detectivul?

Răspuns.

Luminile de pomului Crăciun sunt deconectate și lipsește de fapt un bec, fără de care nu ar funcționa de altfel. Pentru detectiv era clar că proprietarul spune adevărul. Își decorase pomul într-o mare grabă că nici nu verificase dacă lumina funcționează sau nu.

Loading...