Părinți de nota 10

Sunt 2 rugaciuni pentru mame: pentru fiu si pentru fiica

Roaga-te pentru copiii tai!

Orice rugaciune are mare putere, dar rugaciunea mamei pentru copilul ei este deosebit de importanta. Orice mama iubitoare vrea doar ce e mai bun pentru copiii ei si face tot posibilul ca fiul sau fiica ei sa creasca sanatosi, sa studieze cu succes, sa fie amabili, grijulii si harnici.

Rugaciunile pentru fiu si pentru fiica sunt usor diferite, deoarece rugaciunea pentru sanatatea si bunastarea fiicei se adreseaza Sfantei Fecioare si Domnului Dumnezeu pentru fiu. Este necesar ca aceste rugaciuni sa fie citite cu sinceritate, din inima, concentrandu-te pe fiecare cuvant.

Aceste cuvinte pot inmuia karma unui copil si chiar o pot clarifica, pot ajuta sa il scape de boala, sa depaseasca dependenta si sa aleaga modul corect de viata.

Rugaciune pentru fiica

Te rog, Maica Domnului, cea mai sfanta, da sanatate fiicei mele. Stii cum viseaza sufletul sau – da-i in viata ei zile mai clare!

Ma rog pentru fericire, frumusete, noroc si multe minute pline de bucurie. Fa-o sa planga mai putin de amar.

Lasa fericirea sa ii cuprinda orele.

Daca cineva o supara, mania nu se topeste, stiu: va fi o lectie pentru sfanta ei tarie si iubirea ta si daca ea este slaba in spirit, nu-si gaseste imediat drumul in viata – ajut-o cu rugaciunea ta zilnica.

Rugaciune pentru fiu

Te rog, Dumnezeule milostiv!

Iarta-mi pacatele mele. Nu imi este nimic mai apropiat si mai drag decat iubirea Ta atotcuprinzatoare. Nu cer nimic pentru mine – ma rog pentru fiul meu: trimite-I liniste si pace, Invata-l sa devina un om adevarat, cu suflet bun. Fereste-l de ciuda si rautate, ajuta-l sa vada ratiunea in lume, in pacat si sa ramana drept, mereu in umbra milosteniei Tale.