Părinți de nota 10

Pentru bunăstare și portofel mereu plin, pune în casă o plantă a banilor

Din cele mai vechi timpuri, se cunoaște faptul că într-o casă unde există una dintre așa numitele plante ale banilor, va fi mereu prosperitate. Iată însă cum trebuie să așezi aceste plante pentru a ți se schimba viața.

Zona bogăției se află în partea stângă cum intri pe ușă

Specialiștii în feng shui ne avertizează că pentru a avea parte de bunăstare în casa noastră, trebuie să așezăm plantele banilor în zona bogăției, adică în partea stângă cum intrăm pe ușă.

Planta se va pune la o fereastră care să să fie orientate spre nord și se va roti în fiecare săptămână ca să nu crească înclinată spre lumină.

Este foarte important de știut un lucru: înainte să sădiți planta, e neapărată nevoie să puneți în ghiveci șase monede și să vă gândiți că acest lucru vă va transforma într-o persoană bogată, căreia nu îi lipsește nimic și este plină de succes. Iar această imagine trebuie să vă însoțească tot timpul.

La fel de importantă este și culoarea ghiveciului. Așa că optați pentru roșu, maro, auriu sau argintiu. Printre plantele cele mai indicate să vă aducă în casă prosperitatea mult dorită se numără Crassula ovata sau Pachira aquatica.