Părinți de nota 10

Cum să alegi cadoul potrivit pentru iubitul tău

Uneori, alegerea cadoului pentru persoana iubită te poate pune într-o situație dificilă. Se poate întâmpla să nu ai bani suficienți pentru un cadou scump, sau iubitul tău este pretențios și nu știi ce cadou să alegi pentru el.

Orice femeie iubitoare ar vrea să-și surprindă jumătatea cu un cadou perfect. Și pentru că este foarte greu să ghicești ce cadouri își doresc cu adevărat bărbații, îți oferim câteva sfaturi.

Înainte să alegi un cadou pentru el, gândește-te ce i-ar plăcea să primească. Cadoul trebuie să reprezinte, într-un fel, personalitatea iubitului tău.
Contează suma de bani de care dispui. Nu e cazul să te avânți în a cumpăra un cadou mai scump decât îți permiți. Fii sigură că pentru iubitul tău important este gestul în sine și bucuria cu care îi faci cadoul.
Nu cumpăra un cadou în grabă pentru că e posibil să nu faci cea mai bună alegere. E important sa nu lași totul pe ultimul moment și să cumperi un cadou care poate fi neinspirat sau neapreciat.
Gândește-te la un cadou simplu și util pentru el. Un obiect personalizat pe care îi imprimi un gând sau o urare este cel mai indicat!
Evită obiectele de artă sau anticariat, de exemplu, dacă ai impresia că iubitul tău nu are nevoie de așa ceva.
Ține cont de evenimentul pentru care vrei să îi faci un cadou. Una e să îi iei cadou de ziua lui, alta e să îi iei cadou de Paști sau de Crăciun. Adaptează cadoul în funcție de sărbătoare!
Dacă vrei să fii mai originală pentru iubitul tău, o soluție este cea a obiectelor personalizate, pentru că acestea au cel mai mare farmec, dat fiind că pot transmite mesaje importante sau amintiri prin imprimări de poze.

Cele mai potrivite cadouri personalizate pentru bărbați sunt brelocurile, cu toate că în ziua de azi se poate personaliza orice: de la rame foto, stilouri personalizate până la ceasuri și bijuterii. Important este că aceste obiecte nu sunt foarte scumpe, oferindu-ți ocazia să te încadrezi în bugetul pe care îl aloci și să faci un cadou neobișnuit și original!