Părinți de nota 10

Ce fel de mama vei fi în funcție de ZODIE

Te-ai întrebat vreodată de ce fiica ta e atât de obsedată să-ți împrumute hainele? Sau de ce mama ta era atât de strictă în privința orei de culcare? Răspunsurile s-ar putea să fie scrise în stele:

1. Vărsător

Vei fi o mamă grozavă, cu un spirit boem, ai cărei copii vor alerga desculți prin casă. Ai grijă însă să fii un părinte consecvent – copiii au nevoie de rutină, chiar dacă e una mai hippy.

2. Pești

Peștii sunt un semn de apă emotiv, iubitor și incredibil de protectiv. Copiii tăi vor avea încredere în ei datorită ție, iar asta îi va duce departe în viață. Ai grijă la lacrimi – tu ar trebui să fii cea care consolează, nu cea care are nevoie de consolare.

3. Berbec

Înfrunți fiecare obstacol și ieși mereu victorioasă. Copiii tăi trebuie să aibă parte de tot ce e mai bun – în materie de educație, îngrijire medical, alimente, îmbrăcăminte.

4. Taur

Te caracterizează responsabilitatea, stabilitatea și pasiunea pentru organizare, așa că vei avea niște copii înzestrați. Misiunea ta trebuie să fie cea de a conduce cu o mână fermă, dar și delicată. În spatele fațadei tale de super mamă ești cu picioarele pe pământ.

5. Gemeni

Creierul tău nu se oprește niciodată, datorită stăpânului tău intelectual, Mercur, așa că vei acorda prioritate educației copiilor. Ai grijă să nu te contrazici și să faci o prioritate din puterea exemplului.

6. Rac

Te-ai jucat cu păpuși până la 14 ani și tot cam atunci ai început să te gândești la nume pentru copii. Ești făcută pentru a fi mamă. Dai dovadă de foarte multă empatie, ceea ce îi va face pe copiii tăi să vină întâi la tine pentru a-ți cere sfaturi. Doar nu-i proteja prea mult, dacă vor crește într-o bulă, pe tine te vor acuza când se vor lovi cu capul de sus.

7. Leu

Plină de viață și regală, ești cea mai uimitoare mamă. Ai o energie care nu te părăsește niciodată, iar aceasta se va transmite și îngerașilor tăi, care vor fi sănătoși, fericiți și vor dormi epuizați. Să nu ai pretenții exagerat de ridicate de la ei – amintește-le cât de minunați sunt.

8. Fecioară

Pentru tine relaxarea înseamnă studiu, iar copii tăi vor avea un program bine organizat, dar și timp pentru joacă (știi cât de importantă e aceasta – deoarece ai citit câteva cărți despre asta, evident). Nu exagera cu perfecționismul, însă.

9. Balanță

În conformitate cu numele zodiei tale, călătoria ta ca mamă e o căutare continuă pentru echilibru. Învață să le spui și nu copiilor, din când în când.

10. Scorpion

Pentru a fi fericită ai nevoie numai de o casă liniștită. Ești dedicată familiei și refuzi să faci compromisuri, dar asta te va epuiza. Trebuie să te mai odihnești și tu.

11. Săgetător

Ești o mamă amuzantă, care își ia copiii peste tot. asigură-te că spontaneitatea ta nu interferează cu rutina copiilor prea mult. Consecvența e foarte importantă, mai ales în primii ani de viață.

12. Capricorn

Ești persoana care aduce acasă lucruri, respecți tradițiile, așa că e foarte probabil ca ai tăi copii să fie și ei mai de modă veche. Nu încerca să-i mai controlezi atât – lasă și dezastrele să se întâmple, ar putea fi o experiență amuzantă.