Părinți de nota 10

Care sunt lunile cu NOROC pentru a te căsători în 2020

Având în vedere că alegerea unei luni și zile potrivite pentru nuntă este adesea o problemă, te putem ajuta să decizi mai repede, fără bătăi de cap, când să îți programezi cea mai specială zi.

Alegerea unei date de nuntă este una dintre cele mai importante decizii de planificare pe care va trebui să o faci împreună cu partenerul – va avea impact asupra oricărui alt aspect al zilei tale importante. S-ar putea să ai o idee despre locul în care îți imaginezi că te plimbi pe culoar în costumația pe care ți-ai dorit-o, dar de fapt, data este foarte importantă pentru că până când nu te decizi când vrei să te căsătorești, nu poți începe demersurile pentru a-ți plănui nunta de vis. S-ar putea să te întrebai: „Cum aleg o dată care să fie bună pentru toată lumea și să fie încă specială pentru mine?” sau „De unde să încep?”. Aceste superstiții te-ar putea ajuta să te hotărăști mai repede.

Potrivit unor superstiții vechi, în fiecare lună a fost prezentată o soartă diferită pentru perechea de miri și uneori s-au dat diferite versiuni pentru aceeași lună; dar următoarele sunt cele mai populare versiuni ale acestor credințe:

Se spune că dacă te căsătorești în Ianuarie, se anunță văduvie. În Februarie, vă veți sprijini unul pe celălalt pe tot parcursul vieții.

Dacă te căsătorești în Martie, căminul vostru nu va fi foarte ferit de probleme. În Aprilie, te așteaptă multe schimbări pe parcursul căsniciei.

În Mai, mulți străini vor interveni în căsnicia voastră. Căsătoria în Iunie anunță o viață lungă și liniștită. În luna florilor, Iulie, înseamnă că vei avea o căsnicie presărată cu amintiri dulci. Căsătorit în căldura lunii August, vei fi veșnic amantul și prietenul partenerului tău. Căsătorit în strălucirea de aur din Septembrie, netedă și liniștită îți va fi căsnicia. Dacă alegi să te căsătorești în Octombrie, apar multe obstacole în mariajul tău.

Căsătorit în voalul din ceață din Noiembrie, poți spune că ai câștigat la lotto, pentru că norocul va fi reprezentativ pentru căsnicia ta. Căsătorit în zilele reci din decembrie, steaua iubirii strălucește mai mult și mai mult de la an la an.

Astfel, lunile cele mai prielnice pentru a te căsători sunt Februarie, Iunie, August, Septembrie și cele două luni finale ale anului.

Ziua săptămânii

După alegerea lunii, urmează să se decidă ziua săptămânii și te vom ajuta și în această privință:
O veche superstiție spune astfel :

„Luni pentru bogăție, marți pentru sănătate, miercuri cea mai bună zi a tuturor, joi pentru pierderi, vineri pentru cruci și, sâmbătă, niciun noroc deloc”.

Duminica, care în vremurile elizabetane a fost ziua dedicată nunților, nu mai este demult considerată o zi potrivită. Acest lucru poate fi explicat de două motive – influența puritanilor și, de asemenea, credința că duminica este o zi de închinare mai degrabă decât pentru nunți.

Niciun om nu ar trebui să se căsătorească în Postul Mare sau în orice post religios și nici nu se pune problema de ziua de Crăciun, de Ziua Paștelui ​​sau de Duminică.