Părinți de nota 10

Ce fac bărbații atunci când iubesc?

Când o femeie iubește cu adevărat, pare că îl venerează pe bărbat și este gata să răstoarne munții pentru el. Este gata să facă orice, doar ca bărbatul să îi răspundă cu aceeași iubire. Dar cum reacționează bărbatul la sentimentele femeii? Îi poate oare răspunde cu certitudine cu aceeași dragoste și afecțiune?

Unii sunt de părerea că bărbații nu-și dau seama cât de mult pot să iubească, ori preferă să trăiască în prezent, fără să se gândească prea mult la perspectivele unei relații. Și totuși, dacă te iubește cu adevărat, bărbatul îți demonstrează următoarele lucruri:

Este interesat de tine și te ascultă.
Chiar dacă se poartă uneori ca un copil și se concentrează des pe alte lucruri, bărbatul care te ascultă cu atenție și te întreabă cum ai petrecut ziua, cum te simți, te iubește cu adevărat. În cazul în care partenerul tău nu este prea comunicabil, îl poți învăța sau forma, într-un fel, prin diferite subiecte de discuții.

Face sacrificii pentru tine.
Dacă își schimba planurile sau prioritățile, doar pentru a te face mai fericită, înseamnă că partenerul tău te respectă și ar sacrifica orice de dragul împlinirii tale, pentru că tu ești prioritatea lui.

Luptă pentru fericirea voastră.
Atunci când relația voastră trece printr-o criză, atunci când ești geloasă și stresată, el nu te îndepărtează ci, dimpotrivă, face orice pentru ca tu să fii liniștită și sigură pe voi doi. Bărbatul care te iubește luptă pentru fericirea voastă și nu vrea să te piardă.

Te vede frumoasă și te apreciază oricând.
Dacă te iubește, nu o face neapărat de ochi frumoși. Un bărbat adult este în stare să înțeleagă oricând că cearcănele, acneea sau celulita sunt lucruri naturale care pot apărea oricând și care nu contează în mod prioritar într-o relație.

Nu îi este rușine să pară slab în fața ta.
Deși, în mare parte bărbații sunt îngâmfați și orgolioși, cel care te iubește îți va demonstra că îi este frică să piardă, că tu ești slăbiciunea lui și, în același timp, ești femeia care îi dă putere.

Este mândru de tine.
Când un bărbat iubește o femeie, toate succesele ei le percepe ca pe propriile lui realizări. Dacă te iubește cu adevărat, mereu îți va sărbători victoriile și niciodată nu va tinde să concureze cu tine pe plan intelectual sau financiar.

Are încredere în tine.
Dacă ține la tine cu adevărat, partenerul tău nu se va îndoi niciodată de tine, chiar dacă întârzii seara de la serviciu sau aude o bârfă despre tine. Mai mult, îți va demonstra că poate fi afectuos, echilibrat și încrezător în relația voastră.