Părinți de nota 10

9 imagini amuzante pe care le vor înțelege toți cei care au FRAȚI sau SURORI

Aceia dintre noi care au fost suficient de norocoși încât să aibă un frate sau o soră știu ce înseamnă să ai pe cineva căruia să îi poți împărtăși cu încredere un secret sau pe cineva căruia să îi faci cadouri din toată inima.

Deși frații mai mari te pot enerva foarte tare uneori, nu poți să le reziști. Poate că te înnebunesc câteodată, dar te și protejează și te iubesc. Iată câteva dintre beneficiile de a avea un frate mai mare:

1. Te-a învățat cum să îi înțelegi pe băieți și pe bărbați

Poate fi destul de greu să te înțelegi cu un bărbat, iar un frate mai mare îți poate oferi informații „din interior”. El își poate ajuta sora să treacă prin neînțelegerile care ar putea să apară la începutul relațiilor.

2. Te-a învățat cum să ai răbdare

Ca soră, ești probabil la curent cu toate farsele și glumele băieților. Partea bună e că asta te-a învățat probabil să ai răbdare și să nu te înfurii sau să devii frustrată prea ușor.

3. Te-a învățat cum să fii dură

Fetele care au frați mai mari sunt luptătoare bune – la propriu și la figurat. Ele învață să se apere și să își facă vocea auzită și să nu se lase călcate în picioare de nimeni. „Luptele” cu frații le învață să fie puternice și să nu renunțe niciodată.

4. Ți-a făcut cunoștință cu sporturile

În cazul celor mai multe fete, frații mai mari sunt cei care le-au făcut să le placă sporturile și anumite echipe. Dacă iubești și tu sportul, probabil că ai multe amintiri cu fratele tău mai mare uitându-vă la diverse meciuri.

5. Te-a învățat cum să concurezi

Să ai un frate mai mare e grozav deoarece acesta te învață ce înseamnă spiritul competiției. Acesta e foarte folositor atunci când vrei să ai succes în orice carieră ți-ai alege. Frații mai mari te ajută și să îți dezvolți stima de sine și calitățile de lider.

6. Te-a învățat cum să îți ții emoțiile în frâu

Nu e un secret că fetele sunt de obicei mult mai emotive decât băieții. Totuși, cele care cresc alături de frați mai mari învață cum să își țină emoțiile în frâu. Învață să îndure și să meargă mai departe. Atunci când crești pe lângă băieți te obișnuiești să fii cea care oferă alinare în situațiile neplăcute.

7. Te învață să râzi pe seama ta și să fii amuzantă

Viața e destul de serioasă din principiu, iar un frate mai mare te poate ajuta să înveți să o tratezi cu umor. Farsele pe care băieții le fac mai mereu te învață să nu iei viața așa în serios și să poți să râzi pe seama ta.