Părinți de nota 10

Sufletul pereche nu se naște, ci devine!

Istoria unor cupluri m-a provocat să scriu acest subiect, care se referă la găsirea sufletului pereche, un suflet care te va completa și împlini ca persoană în relația de cuplu.

O viață de familie fericită este visul fiecăruia!

Și pentru că avem dorința să ne simțim unici, pornim în căutarea unui om unic cu care să creăm un basm frumos de viață. Pentru că suntem convinși că acolo, undeva, există cineva care îți va împărtăși aceleași sentimente, aceleași trăiri, aceleași principii de viață; cineva care să vadă în tine calități pe care altcineva nu le observă, să îți accepte plusurile și minusurile și să te iubească așa cum ești.

Totuși, mulți oameni sunt încurcați de sintagma „suflet pereche”și au perspective ușor diferite. De exemplu, pentru unele persoane, sufletul pereche este acel personaj dintr-un basm din copilărie sau un film din adolescență. Sau sufletul pereche e aidoma unei prăjituri delicioase pe care trebuie să o găsești ușor și să te bucuri de ea din plin… Sufletul pereche este acel omuleț care te înveselește, te ajută, te susține…Sufletul pereche este acel om care vine pe placul rudelor și este ok în ochii lumii, cred unii. Dar în tot acest labirint al căutării perfecțiunii, oamenii uită de iubire.

Cauți pe cineva care să te completeze, să-ți facă viața mai fericită și mai frumoasă. Faci asta pentru că nu te simți bine, iar cineva este mereu de vină pentru asta. Cauți sufletul pereche…fără să încerci să construiești ceva. Fără să încerci să oferi ceva. Cauți un basm fericit la cheie.

Dar sufletul pereche nu se face, nu se naște special pentru tine!

CITESTE CONTINUAREA PE LIFEINFO.RO

Loading...