Părinți de nota 10

Mamele nu-și uită niciodată mamele…”Mi-e dor de tine, mamă”

“Cine are o Mama, are un Dumnezeu pe pamant si acest om nu se va plange niciodata ca i-a lipsit caldura sufleteasca si alinarea pe care doar o mama ti-o poate da neconditionat.

Cine are o Mama are si casa plina de vreme insorita si inima plina de nadejde si curaj! Cine are o Mama are si cel mai de incredere prieten si cea mai frumoasa Patrie! Caci Mamele nu ne dau doar viata, ele ne mai umplu si viata de sens si inima de putere, scrie randuripentrutne.eu.

Ele, Mamele noastre sunt un izvor nesecat de dragoste si iertare in lumea asta stearpa de bunavointa si afectiune. La ele fugim cind sufletul tinjeste dupa alinare, cind trupul e strapuns de boalar, cind altii ne c0ndamna lasitatea … Ele sunt mereu acolo, gata sa ne tolereze orice capriciu, sa ne insufle incredere de sine si curaj viguros de a trai viata la superlativ!

Mamele nu-si uita niciodata mamele, pentru spiritul lor de sacr1ficiu cu care ele ne binecuvinteaza existenta, pentru dragostea si grija lor dumnezeiasca, cu care ne educa vointa si dorinta de a trai, pentru ceea ce suntem si ceea ce avem datorita lor, pentru orele nedormite la capataiul nostru, pentru dulciurile care au trecut prin mainile lor fara a fi gustate doar ca sa le gustam noi, pentru hainele vechi purtate cu anii doar ca sa ne innoim noi garderoba lunar, pentru toate astea amintirea lor va ramane mereu vie …

A fi mama inseamna sa tolerezi si sa suferi in tine! Toate durerile, toate lacrimile, toate dorurile si grijile unei mame, toate raman ascunse in umbra inimii ei,daca e o mama buna… Copilul ei ii vede doar zambetul – un zambet frumos care ascunde deseori si teama si foamea si nelinistea si oboseala ei, un zambet care are puterea sa ii vindece copii, dar nu si golurile inimii sale…

Mamele renunta la pacea si la tihna lor, pentru fericirea copiilor! Mamele daruiesc dragoste la superlativ ! Mamele ofera prietenie de incredere si sustinere de fier! Mamele iubesc si asteapta cu o dragoste adolescentina – inepuizabila si mereu gata de sacr1ficii!”