Părinți de nota 10

Esti familist convins? Afla care sunt cele mai numeroase familii din lume

Oamenii sunt biologic creati sa se simta atrasi de bebelusi, de fetele lor adorabile si de gesturile lor dragalase. Unii doresc atat de tare sa vada aceste figuri in jur, incat fac o multime de copii. A avea unul, trei, cinci sau chiar sapte copii nu e deloc surprinzator, insa exista familii mult mai numeroase, care au devenit chiar celebre. Despre acestea, in materialul urmator.

Cele mai numeroase familii devenite celebre:

1. Ziona. Tatal Ziona s-a nascut in India si s-a casatorit cu prima sa sotie, Zathiangi, la 17 ani. Are o familie cu 39 sotii si 94 copii! Familia este atat de numeroasa incat membrii sai pot consuma pana la 200 kilograme de orez si 130 kilograme de cartofi pe zi! Ziona & co locuiesc intr-o cladire cu 100 camere si se hranesc din productie proprie:  cresc animale si cultiva pamantul. Tatal Ziona este, de asemenea, liderul sectei crestine numita Chana pawl. Acesta are credinta ca, in curand, va guverna lumea impreuna cu Iisus…

ziona

2. Bates este o familie evanghelica din Tennessee, SUA, cu 19 copii. Parintii Gil si Kelly Jo aveau doar 22 si respectiv 21 de ani, cand au decis sa se casatoreasca, in 1987. Nu si-au dorit niciodata cu adevarat o familie mare, dar dupa ce a aparut primul copil, un an mai tarziu, viata de parintii le-a devenit tare draga, asa ca au continuat sa faca copii. De atunci, Kelly a tot nascut, ultima nastere avand loc in 2012. Au, de asemenea, 10 nepoti si se asteapta sa mai primeasca inca 4, in curand. Pentru ca sunt celebri, au primit propriul reality show, Bringing Up Bates.

bates

3. Hann. Aceasta familie din Dundee este probabil cea mai mare din Scotia. Emma si Roy au 13 copii cu varste cuprinse intre 2 si 25 ani. Roy lucreaza ca asistent medical, iar Emma(49 ani) este casnica, organizand vietile copiilor care pot consuma, saptamanal, 50 cutii de lapte, 21 paini si 5 cutii mari de cereale.

hann

4. Radford. Noel si Sue Radford s-au intalnit cand erau copii si nu au asteptat prea mult inainte de a intemeia o familie. Ea avea14 ani si el 18, cand au adus pe lume primul lor copil, pe Christopher. Sunt cea mai mare familie din Marea Britanie, cu 21 copii si inca unul pe drum. Au chiar si propriul lor spectacol, 15 Kids and Counting. Familia locuieste in Morecambe, Anglia, intr-o casa mare care avea rol de cresa, pe vremuri. Cei doi soti detin si o brutarie de succes numita Radford’s Pie Company.

radford

5. Duggar. Jim si Michelle s-au cunoscut in 1980, in Arkansas. El i-a facut o vizita ca membru al bisericii baptiste, deoarece ea voia sa isi schimbe religia. Atunci a inceput povestea lor de dragoste. 4 ani mai tarziu, Jim, 19 ani si Michelle, 17 ani, s-au casatorit. Au asteptat 4 ani, pana sa aduca pe lume primul copil, pe Joshua. Pana in prezent, au 19 copii. Jumatate dintre ei sunt scolarizati acasa . Familia Duggar are, deja, nepoti. Doar 17 🙂 Si aceasta familie a atras atentia mass-media, asa ca a primit repede show-ul ce se cheama 19 Kids and Counting.

duggar

6. Bonell este o familie cu 16 copii, probabil cea mai mare din Australia. Jeni, 50 de ani, nu si-a dorit copii la inceput, dar sotul ei, Ray, avea alte planuri. Familia Bonell are, in prezent, 16 copii cu varste cuprinse intre 4 si 29 ani, inclusiv nepoti. Cu totii isi petrec  zilele in Queensland. Intrebata cum se descurca, Jeni a dezvaluit, intr-un interviu, ca toti membrii familiei au sarcini in casa. Inclusiv, cumparaturile se fac impreuna!

bonell