Părinți de nota 10

Mirele și mireasa erau în fața altarului când el a oprit totul și i-a zis că e îndrăgostit de altcineva! Când a aflat cine era cealaltă femeie, mireasa a început să plângă în hohote!

Ce poate fi mai rău decât a fi părăsit în fața altarului? Dar dacă bărbatul cu care vrei să te căsătorești oprește totul în mijlocul ceremoniei și spune că iubește pe altcineva? Jefferson a făcut chiar acest lucru la ceremonia nunții lui, topind astfel inimile tuturor. Jefferson și Jessica s-au cunoscut în Portugalia și s-au căsătorit.

Totul mergea bine până acând Jefferson a recunoscut că iubește pe altcineva, dar când s-a întors, mirele a arătat către Giovanna, fiica de numai 8 ani a miresei sale. În acel moment, Jefferson a spus că nu vrea doar să își declare iubirea pentru Jessica, dar și să îi promită Giovannei că o va iubi și că va avea grijă și de ea.

După ce și-a spus jurămintele față de Jessica, Jefferson a spus același lucru și pentru micuța Giovanna, în genunchi, în acest punct fetița avea lacrimi în ochi.