Părinți de nota 10

Era cu părinții la o nuntă, l-au lăsat nesupravegheat un minut, dar atunci s-a întâmplat dezastrul! Acum trebuie să plătească zeci de mii de dolari. Ce a făcut copilul mirilor?

Un copil s-a dus împreună cu părinții lui la o nunt iar timp de câteva momente a fost lăsat nesupravegheat, iar acela a fost momentul pentru ca băiețelul de cinci ani din Statele Unite să facă o boacănă care i-a costat pe părinții lui zeci de mii de dolari.

Cel mic a trântit o statuie expusă pe un hol. Acesta nu a păţit nimic, dar mama şi tatăl sunt buni de plată, mai ales că totul a fost înregistrat de o cameră de supraveghere. În plus, statuia nu era un simplu obiect de decor, ci o operă de artă iar nota de plată pentru ea se scrie cu şase cifre!

Mama pustiului năzdravan îşi aminteşte că nu doar nuntaşii petreceau atunci la centrul pentru evenimente sociale dintr-un oraş din Kansas, scrie kshb.com. Băiatul de cinci ani a fost surprins de camerele de supraveghere îmbrăţişând o sculptură expusă pe hol. În acelaşi timp, a tras spre el statuia destul de grea, care a căzut, cu toate eforturile disperate ale copilului de a o ţine pe loc.

Părinţii, alertaţi, au fugit într-un suflet să vadă ce s-a întâmplat. Au descoperit uşuraţi că micuţul nu a păţit nimic. Dar au aflat rapid care este nota de plată pentru boroboatza pustiului. “M-am gândit că costă vreo 800 de dolari, sau pe acolo. Nu! Costă fix 132.000 de dolari. Îmi pare rău. Am terminat aici”, a declarat mama lui.

Loading...