Părinți de nota 10

Caz ireal! Doctorii i-au zis mamei să nu-și mai alăpteze bebelușul, dar abia apoi a aflat ce făcea asistenta cu copilul ei! S-a întâmplat în spital sub ochii tuturor!

Există anumite experiențe pe care numai mamele tinere le au cu copiii lor. Alăptarea e una dintre acestea, și este cu atât mai specială cu cât permite celor doi să formeze o legătură. Totuși, lui Ashley i-a fost răpită această șansă, cea de a construi o legătură cu bebelușul ei de numai 5 luni.

Femeia în vârstă de 30 de ani simțea că ceva nu era în ordine cu ea. Într-o zi Ashely a simțit o durere puternică și nu mai putea vorbi sau mișca. La un control medical a aflat că are cancer și a început imediat tratamentul cu chimioterapie, însă era devastată că nu își mai putea hrăni bebelușul. Dar totul nu era pierdut pentru mama cu inima frântă.

Jaclyn este asistentă, a auzit despre problema ei și a donat 29 de litri din laptele ei pentru bebeluș. Când totul părea trist și lipsit de speranță, această femeie cu inima bună a intervenit.